Foto: Publicitātes foto
7. – 8. decembrī Ķīpsalas izstāžu centrs Rīgas iedzīvotājus un viesus aicinās uz īpašu pasākumu – šeit norisināsies Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus. Ķīpsalas izstāžu centrs, kas uz divām dienām pārtaps par Ziemassvētku pilsētiņu zem jumta, pulcēs vairāk nekā 350 tirgotāju no Latvijas, Lietuvas un kaimiņvalstīm. Tik daudz ražotāju zem viena jumta Ziemassvētku gadatirgū – īpašs gadījums. No idejām svētku galdam līdz dāvanām – iespaidīgs skaits ražotāju piedāvās visdažādākos izstrādājumus gada lielākajiem svētkiem.

Lielākais Ziemassvētku gadatirgus zem viena jumta

Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus – lielākais svētku gadatirgus, kas Latvijas galvaspilsētā tiek organizēts jau otro gadu pēc kārtas. Šogad tas apmeklētājus priecēs pat divas dienas – 7. un 8. decembrī! Abas dienas gadatirgus darbosies no plkst. 10 līdz 17. Ieeja gadatirgū visiem apmeklētājiem būs bez maksas.

No gardiem ēdieniem līdz oriģinālām dāvanām

Ziemassvētku pilsētiņā, kas iekārtosies zem jumta, būs iespējams iegādāties, sākot no tradicionālajiem konditorejas izstrādājumiem, līdz tekstilizstrādājumiem. Apmeklētājus sagaidīs: pārtikas produkti un dzērieni, apģērbi un tekstilizstrādājumi, roku darba izstrādājumi, interjera detaļu un svētku atribūtikas sfēra, bērnu preču stūrītis, tautas mākslas meistaru izstrādājumi un pat izklaides.

Tos, kuri interesējas par ēdieniem, vilinās dažādi mājas gardumi svētku galdam: gaļas un zivs produkcija, mājas kūkas un kliņģeri, medus rauši, konfektes, cepumi, nogatavinātie sieri, medus izstrādājumi. Savukārt izslāpušie varēs atveldzēties ar kvasu, kafiju vai citiem dzērieniem.

Dāvanu meklētājus priecēs vīraki, sveces, mājas aromāti, ziepes, aromātiskās eļļas, pirts tekstilizstrādājumi, roku darba vilnas čības, filca izstrādājumi, rotaļlietas, grāmatas, apsveikuma kartītes, pidžamas. Gadatirgū tiks pārdoti arī svētku atribūti: dekorācijas, zeķes ar uzrakstiem, dekoratīvie spilveni, kalendāri, pierakstu blociņi un klades – tas viss palīdzēs piepildīt mīļoto cilvēku vēlmju sarakstus. Šī ir tikai daļa no idejām, ko piedāvās Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus. Sākot no mājas interjera detaļām, līdz dizaineru radītām ziemas apģērbu kolekcijas detaļām – idejas svētkiem atradīs ikviens apmeklētājs. 7. – 8. decembrī Ķīpsalas izstāžu centrs pārtaps par īstu Ziemassvētku pilsētiņu zem jumta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!