Foto: Publicitātes foto
Klīnika “Novoje Zrenije” Viļņā atrodas pašā vecpilsētas centrā – tas ir privātīpašums vairāk nekā trīs miljonu eiro vērtībā, kur atrodas jaunākā aparatūra redzes lāzerkorekcijai vairāk nekā miljona eiro vērtībā, kā arī moderns, Japānā ražots diagnostikas komplekss. Klīnikas galvenais ārsts – Andrejs Radjko veicis 50 000 redzes korekcijas ar lāzera palīdzību. Visiem klīnikas ārstiem ir augstākā profesionālās izglītības kategorija.

Lieliska ir arī cena - redzes lāzerkorekcijas operācijas cena, izmantojot jebkuru metodi un pie jebkuras tuvredzības pakāpes, ir 600 eiro par abām acīm.  Kāpēc?

Klīnikas darbinieku komentāri:

  • Daudzi pacienti no Latvijas un citām Austrumeiropas valstīm mums uzdod jautājumu par cenu. Mūsu atbilde ir ļoti vienkārša: tādēļ, ka mūsu klīnika ir labākā! Zīmols “Novoje Zrenije” apvieno sešas klīnikas, kuras atrodas dažādās ēkās un tajās visās pieejama pašu aparatūra - tā netiek nomāta un nav iegādāta, izmantojot līzinga pakalpojumus.
  •  Ražotāji piedāvā mums īpašas materiālu cenas, kas labi atspoguļojas arī uz pacientu izdevumiem, jo mēs veicam lielu redzes lāzerkorekciju skaitu.
  • Protams, mazie redzes korekcijas centri nevar operēt pacientus ar saprātīgu rentabilitāti.
  • Mūsu klīnika “Novoje Zrenije” garantē saviem pacientiem beztermiņa garantiju operācijas rezultātam.

1 Galuza Zubova no Latvijas (foto) atbrauca uz klīniku kā pavadītājpersona. Klīnikas „Новое Зрение" reklāmu Galuza ieraudzīja ziņu portālā Delfi.lv. Viņu uzreiz piesaistīja redzes korekcijas pieņemamā cena.

Kad Galuza piezvanīja uz klīniku šī gada septembrī,
viņa atmeta visas šaubas un atbrauca kopā ar vīru, kuram bija nepieciešama redzes korekcija, uz Viļņu.

Pēc veiksmīgi veiktas operācijas, Galuza atzīmēja, ka viņas un vīra cerības pilnībā attaisnojušās. Tāpat
Galuzu patīkami pārsteidza apkalpojošā personāla profesionalitātes līmenis un sieviete apstiprināja, ka šo klīniku labprāt ieteiks arī draugiem un paziņām. Arī Viļņa viņai ļoti patika un nākotnē viņa kopā ar vīru plāno apmeklēt Lietuvu kā tūristi.

1Jevgēņijs Lipskis, Latvija (foto), pievilcīgs, bet kautrīgs jaunietis, pastāstīja, ka par klīniku “Novoje Zrenije” uzzinājis no draugiem, kuri jau izmantojuši klīnikas pakalpojumus un ieteikuši tos arī Jevgēņijam, jo brilles - tas taču nav moderni -, teikuši jaunieša draugi!

Jevgēņijs piezvanīja uz Viļņas klīnikas reģistratūru laikā, kad tur notika akcija - ievērojama atlaides redzes lāzerkorekcijai. Pusis nolēma gaidīt akcijas beigas un izmantot lielisko cenas piedāvājumu. Operācija noritēja veiksmīgi.

Rita Vagale no Daugavpils par klīniku “Novoje Zrenije” uzzināja no kādas savas klientes. Sieviete viņai sajūsmināti stāstījusi par moderno aparatūru un kvalificētajiem speciālistiem, kā arī par zemajām operācijas cenām.

Rita sazinājās ar „Novoje Zrenije" pārstāvniecību Lietuvā un nekavējoties pierakstījās uz pieņemšanu. Viņai, līdzīgi kā tūkstošiem citu pacientu, tika veikta redzes korekcija. Bet vēl pēc pāris dienām, kad viņu apskatīja klīnikas galvenais ārsts, viņas redze tika novērtēta kā simtsprocentīga.

Igaunijas pilsone Triina Prangela - jau pēc operācijas. Viņas pašreizējais stāvoklis - priecīgs smaids un azartisks simpātisku jaunietes acu skatiens, kas nav aizklātas ar brillēm.

Viņa norādīja, ka gadījumā, ja kāds viņai jautās un pat tiem, kas nejautās, kur palikušas viņas brilles, viņa noteikti ieteiks izmantot šīs klīnikas pakalpojumus.

Ja Jūs esat nopietni nolēmuši atvadīties no tādām redzes problēmām kā tālredzība, tuvredzība un astigmatisms, tad visu nepieciešamo informāciju atradīsiet internetā - www.eyes.lt.

Aicinām Jūs pievērst uzmanību, ka Austrumeiropas pacientiem radīts īpašs projekts un īpašas cenas redzes lāzerkorekcijai. Detalizēta informācija pieejama mājaslapā www.eyestravel.eu. Apskatiet paši un rekomendējiet draugiem. Klīnika “Novoje Zrenije” palīdzēs jums atbrīvoties no redzes problēmām un garantē lielisku rezultātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!