Foto: Publicitātes foto
Smaids rada smaidu. Ir jauki kādam uzsmaidīt un saņemt pretīm skaistu, veselīgu smaidu. Ar smaidu mēs varam panākt daudz, tā ir arī atslēga ceļā uz panākumiem. Bet, lai tas būtu žilbinošs, par to ir jārūpējās.

Tieši tapēc ir izstrādāta šī jaunā zobu pasta – Adentcare. Adentcare zobu pasta ir izstrādāta labratorijā, pielietojot modernākās tehnoloģijas zobu pastu izstrādē. Zobu pastas sastāvā ir tādas svarīgas vielas kā Nanoxim nanokristāli, Xylitols, Fluorīdi, Ehinācijas ekstrakts, mira koka ekstrakts un žen šen saknes ekstrakts. Visas šīs vielas pildot savas funkcijas, nodrošinās Jums skaistus, baltus zobus un veselīgu mutes dobumu jau pēc neilgas tās lietošanas. Lietot divas reizes dienā, no rīta un vakarā pēc ēšanas.

Nanoxim ir bioloģiski aktīvi nanokristāli (nano hidroksiapatīts), kuri ir prakstiski identiski zobu dabīgajiem emaljas kristāliem. Nanokristāli savienojoties ar emalju novērš mikroplaisu un poru veidošanos, tādējādi atjaunojot un stiprinot dabīgo zobu struktūru kā rezultātā zobi kļūst stiprāki, gludāki, mazāk jūtīgi.

Toties Xylitols ir dabīgs saldinātājs, kas ir arī piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar cukura diabētu. Tam ir arī ilgstoša, profilaktiska pretkariesa darbība, kā arī neparasti pozītīva ietekme uz mutes un zobu veselību.

Sastāvā esošie fluorīdi stiprina un aizsargā zobus pret kariesu un piparmētras garša, kas nodrošinās svaigu elpu.

Arī Ehinācijas, mira koka un žen šen saknes ekstraktiem ir sava labvēlīgā ietekme uz mutes un zobu veselību. Tie nodrošina antibakteriālu un pretiekaisuma iedarbību.

Zobu pasta ir domāta ikdienas lietošanai, kā arī bērniem vecumā līdz sešiem gadiem pastu lietot zirņa lielumā un tīrīt, pieaugušā uzraudzībā, lai samazinātu norīšanas risku.

Adentcare zobu pasta pašlaik nopērkama SIA Euroaptieka aptiekās un SIA Insbergs Dzirciema aptiekā kā arī internetveikalā www.1A.lv

www.adentcare.com| info@adentcare.com|
adentcaretoothpaste

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!