Foto: publikācijas foto
Varbūt arī tava šī gada apņemšanās ir nomest svaru? Iedvesmojies no aktiera Imanta Strada, kurš īsā laikā viegli nometis 15 kilogramus! Izlasi rakstu un atklāj Imanta noslēpumu, kas arī tev ātri palīdzēs piepildīt sapni par skaistu augumu un stipru veselību.

Imant, kāda ir tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Esmu izmēģinājis kādas piecas diētas. Pat, ja bija kāds rezultāts, svars drīz vien atgriezās pat ar uzviju. Domāju, ka pie vainas bija ēdienu vienveidība un drastiskie noteikumi (bada sajūta), ko ierasti piedāvā visas klasiskās diētas.

Pastāsti – kā nolēmi sākt notievēt tieši tagad?

Veselība un kustību brīvība ir mūsu lielākā bagātība, un tādos laikos kā šis to novērtē vēl vairāk! Es nevēlos būt resns un nelaimīgs, tāds, kuram grūti kustēties. Nolēmu negaidīt momentu, kad kauns uz sevi skatīties vai rādīt citiem (smejas). Pieņēmu lēmumu zaudēt svaru uz neatgriezšanos un šoreiz – bez sevis mocīšanas.

Kāpēc izvēlējies tieši "StockholmShape.com"?

Biju mēģinājis Stokholmas diētu pirms daudziem gadiem, bet ienāca informācija, ka programma ir kļuvusi daudz vieglāka un vēl vairāk pielāgota katram cilvēkam. Mani uzrunāja ideja, ka ēdīšu tikai produktus, kas man garšo, un man piedāvās jau gatavas, sātīgas receptes.

Šī nav kārtējā diēta – tas ir tavs gada labākais lēmums, kā dzīvot vieglāk un bez liekajiem kilogramiem. SĀC šeit un TAGAD ar bezmaksas testu!

Kā tev gāja ar diētas ievērošanu?

Tas bija ļoti viegli! Ar visu savu aizņemtību gatavoju ēdienu, ko nākamajā dienā ņēmu līdzi un gardu muti apēdu darbā. Pirmo reizi diētā ēdu tik garšīgi un daudz! Ar visu to pirmajā nedēļā uzreiz nometu četrus kilogramus un tad jau sapratu, ka beidzot esmu atradis savu īsto diētu.
Šobrīd esmu zaudējis 15 kilogramus un siksnu velku jau divus caurumus stingrāk, bet negrasos apstāties, jo sajūtas ir dikti labas un noteikti iešu tālāk, lai zaudētu vēl vismaz 10!


Ko tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī šogad vēlas notievēt?

Darīt to, kamēr nav par vēlu! Nav jāgaida īstā diena, jo tāda var pārāk ilgi nepienākt. Es jums neieteiktu Stokholmas diētu, ja pats uz savas ādas nebūtu pārliecinājies, cik iedarbīga un salīdzinoši viegla tā ir. Vienkārši pamēģiniet to kaut nedēļu, un tad jau rezultāts runās pats par sevi! Jums izdosies tāpat, kā izdodas man!

Šī nav kārtējā diēta – tas ir tavs gada labākais lēmums, kā dzīvot vieglāk un bez liekajiem kilogramiem. SĀC šeit un TAGAD ar bezmaksas testu!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!