Foto: Publicitātes foto
"Man bieži nākas braukt komandējumos. Komandējums nozīmē "business trip", bet "business trip" nozīmē "business English". Jājūtas pārliecinātam par sevi, tādēļ es pieņēmu lēmumu mācīties."

"Es nolēmu pārvākties dzīvot pie bērniem, kas dzīvo ārzemēs, un man radās nepieciešamība "pievilkt" savu angļu valodu! Pievilkt līdz līmenim, kas ļautu citā valstī justies komfortabli."

"Mūsu dēls vēlas iestāties universitātē ārzemēs. Diemžēl, sagatavošanas ziņā paļauties tikai uz skolu nevarējām un tādēļ nolēmām, ka viņam nepieciešamas nopietnas papildus nodarbības."

Šie ir trīs galvenie iemesli, kādēļ cilvēki dodas uz Rīgas biznesa skolas Angļu valodas centru (RBS ELC) – angļu valoda darbam, izglītībai un vienkārši privātajai dzīvei.

Jau vairāk nekā 25 gadus Angļu valodas centrs piedāvā visiem interesentiem efektīvi apgūt angļu valodu visos līmeņos. Tā ir populārākā vieta pusaudžu un pieaugušo vidū Latvijā, kuri izvēlas kādu no apmācību programmām:

  • Vispārējā angļu valoda (General English)
  • Lietišķā angļu valoda (Business English)
  • Efektīva prezentācija
  • Efektīva komunikācija
  • Individuālās nodarbības
  • Nodarbības korporatīvajiem klientiem
  • "Pre-University" sagatavošanas kursi skolēniem, kas gatavojas turpināt mācības ārzemēs
  • Nodarbības augstskolu studentiem
  • Sagatavošanas kursi starptautisko testu kārtošanai

Nodarbības notiek nelielās grupās 2 reizes nedēļā, darbdienās no pulksten18 līdz 21, Skolas ielā 11. Katrai nodarbībai ir divas daļas, katru no tām vada cits pasniedzējs, kas sekmē valodas iemaņu apgūšanu.

Centra studentiem pieejama angļu valoda septiņos līmeņos, sākot no "Beginners" un beidzot ar "Advanced". Lai noteiktu angļu valodas zināšanu līmeni, ir jāiziet bezmaksas tiešsaistes tests un intervija ar pasniedzēju. Tikai pēc tam students tiek ieskaitīts viņa līmenim atbilstošā grupā. Centrā strādā gan vietējie, gan ārzemju pasniedzēji. Divas reizes semestrī studenti novērtē kursu – tā ir neatņemama kvalitātes kontroles sastāvdaļa.

Jaunais mācību gads ir sācies! Aicinām visus interesentus uz Angļu valodas centru pēc jaunām zināšanām un iespējām! Vairāk informācijas par mūsu apmācību programmām atradīsiet mūsu interneta vietnē vai pa tālruni 67089800.

Atklāsim jaunu iespēju pasauli kopā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!