Foto: Publicitātes attēli
Ja jūs vēlaties, lai jūsu bērns iepazītos ar īsto, klasisko Angliju, kuru mēs pazīstam no Džeinas Ostinas un Elizabetes Gaskellas darbiem, nosūtiet viņu mācīties angļu valodu klasiskajā privātskolā.

Izglītības aģentūra "Meridian Group" 30.jūnijā un 21.jūlijā piedāvā grupu braucienus uz trīs nedēļām uz St Michael's College, kas atrodas nelielā pilsētiņā Tenbury Wells netālu no tādām pilsētām, kā Hereford un Worcester (Worcestershire grāfiste). Šis rajons, kuru dēvē par "Heart of England" (Anglijas sirds), ir kluss un mierīgs, ekoloģiski tīrs, ar lieliskiem dabas skatiem un vecās labās Anglijas atmosfēru. Mēs organizējam grupu braucienus mūsu pieredzējušo darbinieku - grupas vadītāju pavadībā, kas visa brauciena garumā uzturas blakus bērniem un palīdz risināt dažādus jautājumus.

Skolas galvenā ēka, kas celta Viktorijas laika stilā 1856.gadā, ir arhitektūras piemineklis. Šobrīd šeit izvietota bibliotēka, ēdnīca, medpunkts, zīmēšanas klase, skolēnu atpūtas telpa un fitnesa zāle. Skolas teritorijā atrodas arī vairākas mūsdienīgas mājas, kurās ir izvietota lielākā daļa klašu, datoru zāle un kopmītnes. Mācību gada laikā skolēni šeit apgūst klasiskos mācību priekšmetus pēc angļu izglītības programmas. Vasarā skola laipni atver savas durvis ārvalstu skolēniem, kuri šeit ierodas, lai apgūtu un pilnveidotu angļu valodas zināšanas, atpūstos, sportotu un iepazītos ar saviem vienaudžiem no citām valstīm. Skolēni dzīvo skolas kopmītnēs (2-4 cilvēki istabā, pilna pansija, nodrošināta drēbju mazgāšana).

Katru dienu pēc stundām skola rīko dažādus pasākumus. Liela uzmanība tiek pievērsta sportam. Šeit notiek gan diskotēkas, gan jautājumu un atbilžu vakari, kā arī ekskursijas uz tuvākajām pilsētām. Trešdienās un sestdienās tiek organizētas ekskursijas uz visu dienu uz tālākām pilsētām, tādām, kā Londona, Oksforda, Stratforda pie Eivonas, Vustera un citas. Visi pasākumi un ekskursijas notiek starptautiskās grupās skolas darbinieku, kuru dzimtā valoda ir angļu, pavadībā. Tas dod bērniem iespēju praktizēties angļu valodā, komunicējot ar pasniedzējiem un vienaudžiem no visas pasaules arī ārpus skolas auditorijām.

Pasākumu programmas paraugs

Braucienu datumi (3 nedēļas):

30.06. - 21.07.
21.07. - 11.08.
Programmas cena - 2695 eiro.

Viss iekļauts!
Mūsu programmās ir iekļauts: mācības, testēšana, mācību materiāli, sertifikāts, dzīvošana, ēdināšana, apdrošināšana, ekskursijas, sporta un izklaides pasākumi, aviobiļetes Rīga - Londona - Rīga, transfēri no / uz lidostu un reģistrācijas maksa.

Papildus informācija un pieteikšanās:
Starptautiskās izglītības aģentūra "MERIDIAN GROUP"
Ģertrūdes ielā 33/35, Rīga, t. 67311610, 67314614
Kuldīgas ielā 17, Ventspils, t. 636 07870, 636 07869
info@meridian.lv

Pieteikšanās on-line:
www.meridian.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!