Foto: Publicitātes foto
Nav noslēpums, ka programmētāja profesija pēdējos gados ir kļuvusi par vienu no pieprasītākajām un vislabāk apmaksātajām vakancēm. Jomas speciālisti darba tirgū tiek burtiski "izķerti", un darba devēji savstarpēji konkurē, lai komandā iegūtu pašus labākos. Riga Coding School prognozē, ka pieprasījums pēc programmētājiem nākotnē tikai augs, to pierāda arī programmēšanas studentu pieaugums, kas 2019.gadā ir trīskāršojies. Gada sākums ir lielisks brīdis, lai arī tu iegūtu jaunas zināšanas programmēšanā!

Tas ir mīts, ka apgūt programmēšanu var tikai augstskolā un ka tas prasa ilgu laiku. Riga Coding School ir vienīgā programmēšanas skola Latvijā, kas piedāvā 4–7 nedēļu garus kursus pieaugušajiem, kuri vēlas mainīt profesiju, kā arī sniedz karjeras konsultācijas un atbalstu darba meklēšanā pēc kursu absolvēšanas.

Atkarībā no studenta interesēm un pieredzes, Riga Coding School ir iespējams izvēlēties gan programmēšanas pamata kursu, gan arī specializētus kursus ar dizaina, datu apstrādes u.c. ievirzēm. Studentu ērtībai kursi ir pielāgojami arī katra individuālajam dzīvesveidam un dienas ritmam. Kursi šobrīd notiek trīs klasēs Rīgas centrā – Rūpniecības ielā 32B, Republikas laukumā 3, kā arī nesen atvērtajā Duntes ielā 15. Apmācības notiek gan vakaros, gan brīvdienās, gan intensīvās bootcamp grupās, kā klātienē, tā arī attālināti – tālmācībā.

Tālmācība

Ja studentam darba vai citu apstākļu rezultātā nav iespējams regulāri apmeklēt nodarbības Riga Coding School telpās, tad ērta alternatīva ir programmēšanas apgūšana tālmācībā – sev ērtā vietā un laikā. Atšķirībā no citiem tālmācību kursiem, kuros studentiem tiek nodrošināts tikai mācību materiāls, Riga Coding School programmēšanas kursi notiek ar visaptverošu pasniedzēja atbalstu un klases studentu mijiedarbību. Lekcijas tiek raidītas tiešsaistē, tādejādi arī tālmācības kursants iegūst klātesamības sajūtu, var piedalīties diskusijās, uzdot jautājumus pasniedzējam, lai padziļināti izprastu uzdevumus, kā arī pēc nepieciešamības noskatīties nodarbības ierakstu atkārtojumā.

Karjeras centrs

Pēc kursu veiksmīgas pabeigšanas students saņem sertifikātu, kā arī Riga Coding School Karjeras centra atbalstu: karjeras konsultāciju, CV un motivācijas vēstules sagatavošanu, LinkedIn profila izveidi/korekciju, IT darba intervijas simulāciju, kā arī ieteikumus veiksmīgai prakses vai darba vietas atrašanai.

Karjeras atbalsta speciālista ieteikumus iespējams saņemt katram Riga Coding School absolventam, neatkarīgi no tā, vai tas meklē darbu IT nozarē vai nemeklē. Padomi karjeras veidošanā un mērķu sasniegšanā ir noderīgi ikvienam!

Riga Coding School sadarbojas ar vairāk kā 100 uzņēmumiem Latvijā, palīdzot no sava kursantu loka atrast piemērotākos kandidātus sadarbības partneru vakancēm. Tā 85% no RCS absolventiem ir veiksmīgi atraduši darbu gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumos.

Specializētas mācību programmas uzņēmumu darbiniekiem

Riga Coding School piedāvā izstrādāt un realizēt arī mācību programmas uzņēmumu darbiniekiem, kas pielāgotas attiecīgā uzņēmuma darba specifikai un vajadzībām. Darbinieku zināšanu paaugstināšana un kvalifikācijas celšana ir investīcija, kas nodrošina ne tikai kvalitatīvu darba izpildi, bet arī palielina darbinieku lojalitāti. Specializētās apmācības var tikt veiktas gan Riga Coding School auditorijās, gan arī uzņēmuma telpās.

Lai uzzinātu vairāk par Riga Coding Scool programmēšanas apmācībām Jaunajā gadā, izmanto iespēju atnākt uz bezmaksas klātienes konsultāciju – piesakies info@rigacoding.lv, vai 23220885.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!