Admiral Markets AS Latvijas filiāle (AM) ir licencēta kompānija, kas aicina apgūt valūtu (Forex) un akciju darījumu praktiskajās nodarbībās pie profesionāļiem ar 7 un 10 gadu pieredzi šajā nozarē.

AM profesionāļi soli pa solim veiks apmācību, kur katrs sākumā savas spējas izmēģinās Demo kontā ar virtuālu naudu. Pēc apmācību kursa, katrs individuāli pieņem lēmumu sākt darījumus ar reālu naudu.

Ja apmācības veiksmīgi tiek apgūtas un pielietotas praksē, tad valūtu un akciju darījumi var kļūt par ikdienas nodarbošanos.

Attīstoties tehnoloģijām, šobrīd darījumus var veikt ar mobilām ierīcēm atrodoties jebkurā vietā, kur pieejams internets - tas dod brīvību veikt darījumus 24h dienā!

Aicinām pieteikties uz apmācībām tos, kuri vēlas apgūt šīs zināšanas.

Nozares profesionāļus ielūdzam uz konsultācijām, kur individuālā tikšanās laikā, apskatīsim Admiral Markets AS piedāvātās pakalpojumu priekšrocības.

Droši piesakies admiral@admiral.lv vai mājas lapā www.admiral.lv.

Admiral Markets AS ir viena no Admiral Markets grupas kompānijām, sniedzot finanšu instrumentu tiešsaistes tirdzniecības pakalpojumus Eiropas Savienībā. Admiral Markets kompāniju grupa ir viena no lielākajiem pasaules finanšu instrumentu tiešsaistes tirdzniecības pakalpojumu sniedzējiem, kas ar licencētiem un lokāli uzraudzītiem uzņēmumiem jau kopš 2001. gada pastāvīgi paplašina savu darbību, sniedzot pakalpojumus nu jau vairāk kā 45 pasaules valstīs. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu klātbūtne katrā reģionā, kur atrodas mūsu klienti, ļauj mums nodrošināt vislabāko pakalpojumu kvalitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!