Foto: Publicitātes foto
Februārī pašā Ādažu centrā - Gaujas ielā 4 durvis ir vēris jauns ģimenes restorāns Hercogs. Pilnībā no jauna rekonstruētās telpās, kuras projektēja pazīstamais arhitektu birojs "Lauder Architects" trijos stāvos ir izvietota restorāna zāle, gastrobārs un banketu telpas.

Pirmajā stāvā jau no 9:00 rītā apmeklētājus gaidīs gastrobārs. Dienas pirmajā pusē gastrobārā tiks piedāvāta brokastu ēdienkarte, bet vēlāk – dažādi sātīgi ēdieni, kā, piemēram, burgeri, sendviči, salāti un uzkodas līdz pat vēlam vakaram.

Otrajā stāvā ar iespaidīgu griestu augstumu ir izvietota centrālā restorāna zāle, kā arī rotaļu istaba mazajiem apmeklētajiem. Restorāna ēdienkartē atrodami aizraujoši ēdieni šefpavāra Naura Nummura kvalitatīvā izpildījumā. Kā jau ģimenes restorānā, sava ēdienkarte ir arī bērniem.

Trešajā stāvā ir telpas, kurās organizēt dažādus banketus: privātas viesības, uzņēmumu sanāksmes utt. Bet tam, blakus esošajā aktu zālē iespējami lieli banketi līdz pat 100 personām. Hercogs piedāvā banketu servisu ne tikai uz vietas, bet arī izbraukumā. Banketērijā ir dažādi piedāvājumi viesībām, sākot no 10 personām. Hercoga komanda ir ļoti pieredzējusi arī īpaši lielu pasākumu apkalpošanā ar 500 un vairāk viesiem.

Jau no 10.februāra svētdienās no 11:00-15:00 aicinām uz vēlajām brokastīm, jeb "branču". Darba dienās piedāvāsim arī biznesa pusdienas. Piektdienās un sestdienās gastrobārā spēlēs DJ līdz 2:00 naktī.

Šis ir jau ceturtais "Hercogs" restorāns – pirms četriem gadiem tika atvērts Mārupes Hercogs un 2017.gadā darbu uzsāka restorāni Ķīpsalā un Mežaparkā.

Ģimenes restorāns Hercogs: Ādažos, Gaujas ielā 4.

Tālrunis: 29425373

E-pasts: adazi@hercogi.lv

Mājas lapa: www.hercogi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!