Foto: Publicitātes foto

Skaistule Paula Freimane un delfi.lv izaicina Tevi- iedvesmojies savai notievēšanai no Jāņa Danileviča. Jānis ar Paulas atklāto metodi īsā laikā zaudēja lieko svara un piepildīja sapni par skaistu augumu! Izlasi šo stāstu un atklāj noslēpumu, ar kuru arī Tu šo vasaru sagaidīsi vismaz izmēru mazākās drēbēs.

Draugs pierunāja pamēģināt tikai dažas dienas...

'Sākās viss kā joks, bet tagad esmu nometis apmēram 15 kg. Nedomāju apstāsties, jo tagad jau sapnis par sešpaku liekas pavisam reāls! Esmu nomainījis visu garderobi! Kādreizējā XL izmēra vietā tagad nēsāju M un beidzot varu izvēlēties apģērbu, kas patīk! Es gribēju zaudēt svaru ātri un veselīgi! Man nebija padomā kāds konkrēts cipars. Savā galvā es zināju, kā vēlos izskatīties un justies. Es vēlējos no lēna bluķa kļūt par sportisku vīrieti.

Sākot ievērot MonacoFit, es biju pārsteigs, cik programmā viss ir pārdomāts un viegli ievērojams. Es ātri piešāvos un mans organisms sāka strādāt kā pulkstenis, zinādams, kad un kas man ir jāēd. Viss bija pateikts priekšā, atlika vien ievērot. Tieši patīkamais process un ātrie rezultāti pārliecināja, ka MonacoFit ir īstā programma, kas aizvedīs mani pretī mērķim.

Svars nokritās jau pirmajā nedēļā. Arī enerģijas kļuva arvien vairāk. Ar katru dienu samazinājās vidukļa apkērtmērs un pavisam drīz varēja redzēt jau izteiktas muskuļu aprises.

Grūtākais ir sākt, bet ir jāsaņemās sevis un savu mīļo labā! Un kad vēl, ja ne tagad?! Izdari to par spīti savam slinkumam un atrunām- "ai, to tak vēlāk" vai "vēl nav īstais brīdis". Mēs esam pelnījuši justies labi un mierā ar sevi katru dienu! Piešķir savai dzīvei un figūrai jaunu kvalitāti - piesakies MonacoFit tagad!''

Tagad Paula Freimane izaicina Tevi- ar MonacoFit.com ZAUDĒ SVARU VIEGLI UN ĀTRI ar ēdieniem, kas Tev garšo, un šovasar velc vismaz par vienu izmēru mazākas drēbes:

"Vieglam ceļam pretī slaidam augumam esmu izveidojusi notievēšanas programmu MonacoFit.com, ko izvēlējušies jau vairāk nekā 350 tūkstoši cilvēku (arī jaunās māmiņas). Programma, balstoties uz Tavu mērķi, sagatavo uztura speciālistu apstiprinātu tievēšanas plānu- nekādas badošanās! Nost ar atrunām- pamēģini programmu kaut 3 dienas! Notievē tagad vai atliec līdz nākamai vasarai?! Izvēle ir Tavās rokās!"

Piesakies MonacoFit.com PRO tagad un uzreiz saņem:

+ īpaši Tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS
+ naudas atmaksas garantiju – ja neiegūsi sapņu augumu, saņemsi samaksāto naudu atpakaļ!

Uzmanību! Tik izdevīgs MonacoFit.com piedāvājums vairs nebūs nekad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!