Foto: MonacoFit.com

"Vēl pirms 3 mēnešiem es skatījos uz sevi spogulī un redzēju apaļu bluķi. Tad draugs mani pierunāja 3 dienas pamēģināt Paulas Freimanes notievēšanas programmu MonacoFit.com. Sāku ar neticību, bet beigās 3 mēnešos zaudēju 15 kilogramus, un paskatieties uz mani tagad," DELFI lasītājus iedvesmo Jānis no Ķekavas.

Lasi rakstu tālāk un atklāj noslēpumu, ko tieši Jānis darīja.

Jāni, kādas pārmaiņas ar Tevi ir notikušas, kopš pamēģināji Paulas programmu?

Labākais, ka svars nokritās jau pirmajā nedēļā. Arī enerģijas kļuva arvien vairāk. Ar katru dienu samazinājās vidukļa apkērtmērs un pavisam drīz varēja redzēt jau izteiktas muskuļu aprises.

Kopumā ar Paulas metodi esmu nometis apmēram 15 kilogramus un nedomāju apstāsties, jo tagad jau sapnis par sešpaku liekas pavisam reāls! Esmu nomainījis visu garderobi! Kādreizējā XL izmēra vietā tagad nēsāju M, un beidzot varu izvēlēties apģērbu, kas patīk un izceļ augumu. Beidzot jūtos kā īsts vecis (smejas)!

Kas bija lielākā kļūda, ko pieļāvi, pirms izmēģināji MonacoFit.com?

Jau no 16 gadu vecuma cilāju svarus un periodiski apmeklēju sporta zāli. Īstenībā visu laiku esmu bijis diezgan sportisks, bet vienmēr ir garšojis arī trekni paēst. Pirms sāku lietot MonacoFit.com domāju, ka notievēt iespējams tikai, dzīvojot badā. Man nebija izpratnes par pareizu ēšanu. Tagad saprotu, ka galvenais laba auguma noslēpums ir sakārtota (un garšīga) ēdienkarte, nevis sports.

Ar ko MonacoFit.com atšķirās no citām tievēšanas metodēm?

Galvenā atšķirība ir individuālā pieeja un Tev sastādīts veselīgs uztura plāns, kas dod reālu un ātru rezultātu. Un, protams, garšīgās receptes, kas nestāv blakus alternatīvām, ko savā laikā biju mēģinājis.

Sākot ievērot MonacoFit.com, es biju pārsteigs, cik programmā viss ir pārdomāts un viegli ievērojams. Es ātri piešāvos un mans organisms sāka strādāt kā pulkstenis, zinādams, kad un kas man ir jāēd. Viss bija pateikts priekšā, atlika vien ievērot. Tieši patīkamais process un ātrie rezultāti pārliecināja, ka MonacoFit.com ir īstā programma, kas aizvedīs mani pretī mērķim.

Ko Tu iesaki cilvēkiem, kuri grib notievēt, bet nevar saņemties?

Esi godīgs pret sevi – vai Tev patīk tas, kā izskaties spogulī, bildēs!? Ja nē, Tev jāpamēģina MonacoFit.com vismaz dažas dienas! Grūtākais ir sākt, bet ir jādara sevis un savu mīļo dēļ! Un kad vēl, ja ne tagad?! Izdari to par spīti savam slinkumam un atrunām – "ai, to tak vēlāk" vai "vēl nav īstais brīdis". Mēs esam pelnījuši justies labi un mierā ar sevi katru dienu! Piešķir savai dzīvei un figūrai jaunu kvalitāti – piesakies MonacoFit.com tagad!

Izmanto MonacoFit.com Jaunā gada GARANTIJU – ja neiegūsi sapņu augumu, saņemsi samaksāto naudu atpakaļ!

Piesakies MonacoFit.com šodien un uzreiz saņem:

+ īpaši Tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS.

Uzmanību! Tik izdevīgs MonacoFit.com PRO plāns vairs nebūs nekad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!