Foto: Publicitātes foto
29. maijā tirdzniecības centrā "Spice Home" ar vērienu ir atklāts "MyFitness" lielizmēra sporta klubs ar kopējo platību 2000 m2. Klubs atradīsies "Spice Home" otrajā stāvā.

"MyFitness" turpina virzīties uz mērķi – ikvienam Rīgas iedzīvotājam padarīt pieejamu sporta klubu gan pēc atrašanās vietas, gan piedāvājuma klāsta. Šis ir 13. "MyFitness" klubs Latvijā un 56. klubs Baltijā. Tirdzniecības centru "Spice" un "Spice Home" vadītāja Iveta Priedīte atzīmē: "Tirdzniecības centrs "Spice" iestājas par labbūtību un aktīvu dzīvesveidu, tādēļ ar gandarījumu atklājam jaunās kluba telpas un ticam, ka tirdzniecības centra apmeklētāji būs patīkami pārsteigti par plašo telpu pārdomāto dizainu un funkcionalitāti. Esam pārliecināti, ka sports tā ir veselība un priecājamies, ka varam nodrošināt savam klientam iespēju stiprināt gan fizisko, gan mentālo veselību."

"Lepojamies, ka "MyFitness" sporta klubs būs vienā no pieprasītākajiem tirdzniecības centriem Latvijā. "MyFitness", tāpat kā tirdzniecības centrs "Spice", ir mūsdienīgs un strauji attīstošs uzņēmums ar lieliem mērķiem. "MyFitness" ir nozares līderis Baltijas valstīs, kas prioritizē augstas servisa prasības un klientu apmierinātību. Mums ir svarīgi nodrošināt labāko treniņu pieredzi, kas ietver inovatīvas treniņu iespējas, motivējošu atmosfēru, profesionālus un zinošus trenerus un darbiniekus. Šīs ir arī vērtības, ko augsti vērtē un norāda mūsu pastāvīgie biedri," norāda "MyFitness Latvija" vadītāja Inna Alne.

"MyFitness Spice" sporta kluba kopējā platība ir 2000 m2. Tas atrodas "Spice Home" tirdzniecības centra otrajā stāvā. Klubā ir iekārtota plaša un moderna trenažieru zāle ar pasaulē atzīta ražotāja "Technogym" trenažieriem. Vadoties pēc sporta klubā integrētā koncepta, tiek piedāvāts plašs grupu nodarbību klāsts vairākās nodarbību zālēs paralēli. Neiztrūkstošs elements ir arī funkcionālā zona un "CrossTraining" zona. Šajā klubā apmeklētājus priecēs arī daži jaunumi, kas nav sastopami citos "MyFitness" sporta klubos Latvijā. Jaunajā "MyFitness Spice" sporta klubā ir bezmaksas ūdens uzpildīšanas stacija un atsevišķa treniņu zona – "Glute lab".

Par "MyFitness":

"MyFitness" uzņēmums dibināts 2008. gadā Igaunijā, kad tika atvērts pirmais sporta klubs Tallinā. "MyFitness" ātri kļuva par lielāko sporta klubu tīklu Igaunijā, dažu gadu laikā palielinot savu sporta klubu skaitu līdz divciparu skaitlim. Šobrīd tā paspārnē Baltijā jau ir 56 sporta klubi, 130 000 biedri un 900 darbinieki. "MyFitness" piedāvā īpaši izstrādātas koncepta nodarbības un speciāli pielāgotas zonas: BoxBox, StudioX, MyPump, MyFit abs, StrongBody, CrossTraining, Funkcionālā zona, Pure Strength zona, RELAXONE. Vairāk iespējams uzzināt www.myfitness.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!