Foto: Publicitātes foto
"Biznesa vidē būtu grūti ikdienu iedomāties bez tālruņa, jo man vienmēr jābūt sasniedzamam. Tāpēc arī mobilais tālrunis ir mans galvenais darba rīks. Šobrīd lietoju jaunāko no Huawei tālruņiem – Mate 20 Pro, kas ir kļuvis nu jau par uzticamu sabiedroto ikdienas gaitās. Jāatzīst, ka lai gan nelielu jautājumu risināšanai ikdienā izmantoju tālruni, telefona saruna man nekad neaizstās sarunu klātienē ar ģimeni, komandu vai partneri," par dinamisko darba ikdienu stāsta Armands Broks, savstarpējo aizdevumu kompānijas TWINO vadītājs un dibinātājs.

Rūpīgi plānots laiks

Savu ikdienu ļoti rūpīgi plānoju, bet lielos vilcienos to varētu sadalīt četros lielos blokos– tikšanās ar biznesa partneriem gan esošajiem, gan potenciālajiem, tostarp nākošajiem TWINO darbiniekiem; tikšanās ar manu komandu, gan stratēģiskas diskusijas, gan vienkārši, lai novērtētu manu darbinieku labsajūtas līmeni. Ikdienā cenšos atrast arī laiku izaugsmei un prāta asināšanai, kad lasu literatūru, kas mani iedvesmo un paver jaunas idejas biznesam. Labprāt pētu dažādus industrijas pētījumus un analītiskus materiālus, plašsaziņas līdzekļos pieejamās ziņas par nozares spēlētājiem. Visbeidzot, savā brīvajā laikā plānoju arī regulāras sporta nodarbības un meditāciju dvēseles līdzsvaram.

Aplikācijas – aizņemtas ikdienas atvieglošanai

Viens no maniem būtiskākajiem darba rīkiem ir mans mobilais tālrunis. Ņemot vērā, ka mana darba ikdiena ir ļoti dinamiska, pie datora es pavadu ļoti maz laika. Daudz laika pavadu sarunās, "brainstorm" sesijās un diskusijās, tādēļ mobilais tālrunis pilnībā spēj nodrošināt tehnoloģiskās funkcijas, kas man nepieciešams, lai vadītu TWINO Grupas darbu.

Ikdienā aktīvi izmantoju arī dažādas aplikācijas, kas vērstas uz darba laika efektivitāti un komunikācijas uzlabošanu. Ar kolēģiem aktīvi izmantojam vairākus komunikācijas kanālus, kā, piemēram, Workplace un Slack. Vēl pats ikdienā izmantoju arī Headspace, kas ir lielisks palīgs pēc ļoti saspringtas darba dienas, lai sakārtotu prātu un domas nākamajai dienai.

Aktīvi izmantoju Instagram,lai sekotu līdzi jaunākajām tendencēm biznesa pasaulē. Gatavojoties maratonam, izmantoju arī skriešanas un veselīga dzīvesveida aplikācijas, piemēram, Endomondo, ko iecienījuši arī manas komandas biedri, tādēļ interesanti sekot līdzi viens otra progresam un atbalstīt. Visi šie kanāli ir lieliski vadāmi un kontrolējami, izmantojot tieši mobilo tālruni.

Ikdienā daudz arī lasu gan izmantojot uz mana tālruņa pieejamās aplikācijas, gan arī, protams, grāmatu formātā, kam piemīt pilnīgi cits šarms. Mobilo tālruni aktīvi izmantoju arī klausoties dažādus podkāstus un mūziku.

Foto: Publicitātes foto

Netaupīt laiku, bet efektīvi plānot dienu

Es netaupu laiku, tā vietā es to maksimāli efektīvi plānoju un organizēju savu dienu. Piemēram, visbiežāk eju pusdienās ar kādu biznesa partneri vai TWINO komandu, tādejādi apvienojot patīkamo ar lietderīgo. Ja braucu mašīnā viens, nekad nedaru to klusumā – vienmēr klausos kādu audiogrāmatu vai podkāsta epizodi.

Uzskatu, ka prāta uzturēšanai tonusā ļoti svarīgi ir lasīt un izzināt jaunas tehnoloģijas un tendences. Šim manam hobijam laika nekad nebūs gana – šī, šķiet, ir viena no tām lietām, kurām, lai cik laika Tu patērē, vienmēr var un gribas vairāk. Šo nodarbi cenšos arī nodot tālāk TWINO komandā, piemēram, nesen tālrunī izlasīju Chris Skinner lielisko grāmatu "Digital Human", ko pēcāk rekomendēju izlasīt arī savai komandai. Patīkami apzināties, ka arī pārējā komanda alkst izzināt un pilnveidoties, un tagad ar nepacietību gaidu kolēģu viedokli par šo grāmatu.

Tālrunim jābūt spējīgam turēt man līdzi

Man ir svarīgi, lai ikdienā tālrunis būtu ļoti ērti lietojams un parocīgs un spētu nodrošināt nevainojamu lietotāja pieredzi. Arī TWINO ļoti labi redzam, ka biznesā arvien vairāk noteicošā ir uzņēmuma spēja nodrošināt lielisku lietotāju pieredzi , tādēļ to novērtēju arī savā tālrunī.

Pašlaik lietoju jauno Huawei Mate 20 Pro viedtālruni, kas ikdienā ir kļuvis par labu sabiedroto, tādēļ, ka spēj nodrošināt ērtu un parocīgu lietošanu ikdienā. Tā kā tālruni izmantoju lielāko daļu no dienas, man ir būtiski, lai telefonam ir ilgnoturīga baterija – Huawei Mate 20 Pro viedtālrunī esošā tehnoloģija spēj uzlādēt līdz 70% trīsdesmit minūšu laikā. Tāpat arī novērtēju tālruņa Leica kameras kvalitāti, kas ir pieejama tikai Huawei viedtālruņos aprīkota ar īpaši plata leņķa objektīvu, jo daudz ceļoju un labprāt iemūžinu piedzīvoto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!