Foto: www.dzintars.lv
Parfimērijas un kosmētikas ražotāja Dzintars reputācija veidojās gadiem ilgi un tā vēsture aizsākās jau tālajā 1849. gadā, kad aptiekārs Heinrihs Ādolfs Brigers Rīgas iedzīvotājiem atvēra savas ziepju un parfimērijas fabrikas durvis.

Izejvielas kosmētikas ražošanai, ziepju un parfimērijas gatavās kompozīcijas Brigers ieveda no Parīzes – eiropiešu gaumes, modes, skaistuma un dzīves stila galvaspilsētas. Tieši no turienes, līdzās bohēmiski-aristokrātiskās enerģijas spēkiem, ko Rīga saņēma no Krievijas Impērijas, aizsākās augstās gaumes un kvalitātes tradīcijas. Laika gaitā Dzintars kļuva par šīs gaumes tradīciju turpinātājiem, kā arī parfimērijas un kosmētikas ražošanas, un patērēšanas līderi kaimiņvalstu vidū. Mainījās laiki un arī fabriku nosaukumi, apvienojās un reorganizējās uzņēmumi, līdz 1951. gadā parfimērijas un kosmētikas ražotne Dzintars beidzot ieguva savu oriģinālnosaukumu-simbolu, kas kļuva cieši saistīts ar Latvijas tradīcijām un ko šodien pazīst katrs no mums.

Tagad uzņēmums strādā ar vēl lielāku atdevi un tiecas iekarot arvien jaunas virsotnes, lai būtu esošo un potenciālo klientu izrādītās uzticības cienīgi – aktīvi tiek strādāts pie inovatīvu un efektīvu produktu izstrādes. Jau 2017. gada sākumā jaunie produkti būs pieejami veikalos un interneta vidē.

Dzintars vakar, šodien un rīt – tā ir augsti kvalificētu ekspertu komanda ar ilggadēju pieredzi un unikālām zināšanām skaistumkopšanas industrijā. Tā regulāri piedalās apmācībās un iziet pārbaudes attiecīgās medicīnas iestādēs Latvijā un ārzemēs. Tā ir arī jauna un radoša komanda ar svaigu skatu uz strauji mainīgo pasauli, kas labākos pagātnes sasniegumus spēj apvienot ar mūsdienu tendencēm un nākotnes orientieriem.

Dzintars pamatkapitāls – tā ir gadu desmitiem pārbaudīta kvalitāte un augsta atbildība katra patērētāja priekšā. Jebkura atsauksme tiek ņemta vērā, tā palīdz uzņēmumam attīstīties. Cienot pircēju, cieņa tiek saņemta arī pretī. Tas ir panākuma avots un stimuls turpmākai attīstībai.

Uzņēmuma filosofijas pamatprincips ir "Pirmkārt, nekaitēt!". Dzintars strādā ar mērķi saglabāt un nodot patērētājam dabas skaistumu un spēku. Produktu ražošanas pamatā ir dabīgas sastāvdaļas, augstas kvalitātes izejvielas un rūpīgi izstrādāta receptūra. Prioritāte ir produktu efektivitāte un individuāla pieeja, nevis mainīgās modes tendences vai komerciāla izdevība. Uzņēmums īsteno savu darbību ar augsti tehniska un mūsdienīga aprīkojuma palīdzību, par produktu augsto kvalitāti liecina ISO starptautiskie standarti, tai skaitā GMP (Good Manufactory Practice). Dzintars intelektuālajā īpašumā ir 159 patenti un 119 preču zīmes, kā arī starptautiska godalga - WIPO Trophy for Innovative Enterprises.

Produktu augsto efektivitāti apstiprina pārbaudes metode – kosmētisko produktu testēšana, kurā piedalās 4 vecuma grupas, katrā 80 cilvēki. Ražošanai tiek akceptēti tikai tie produkti, kuriem ir vismaz 90% pozitīvu rādītāju. Katra produkta izstrādi rūpīgi kontrolē un vērtē ārstu-ekspertu grupas: dermatologi, oftalmologi, toksikologi un pēc nepieciešamības, citi speciālisti. Jauna produkta radīšanai ir nepieciešami 2-3 gadi.

Dzintars vienmēr ir atšķīries ar inovatīviem izstrādājumiem, apvienojot dabīgas sastāvdaļas ar jaunākajiem sasniegumiem kosmētikas, parfimērijas un ražošanas tehnoloģiju nozarēs. Tiek ražoti arī privāto preču zīmju produkti (Private Label) uzņēmumiem no Eiropas līdz Āzijai. Šo sadarbību ietvaros Dzintars dalās ar savām zināšanām un resursiem, palīdzot tiem radīt savu produktu.

Dzintars vienmēr ir uzskatījis, ka kosmētikas uzdevums ir risināt konkrētas problēmas un būt efektīvai ilgtermiņā, nevis radīt īslaicīgu efektu. Tas nekad nav centies uzspiest sievietei pievilcīgas idejas tēlu vai skaistā iepakojumā ietērptu sapni, kas sola mūžīgu jaunību. Tieši pretēji – palīdzēt esošiem un topošiem klientiem saprast piemērotas un kvalitatīvas kosmētikas izvēles nozīmi – katrs ir pelnījis skaistumu, veselību un spēku, kas nāk tieši no dabas!

Mūsdienās cilvēki bez ādas problēmām ir retums, jo, kā vēl nekad agrāk, esam pakļauti vides un gaisa piesārņojuma, nekvalitatīvas pārtikas, kā arī stresa ietekmei. Dzintars rūpīgi strādā pie risinājumiem, radot jaunas un uzlabotas formulas skaistumam un veselībai. Produktu klāsts ir piemērots dažādiem ādas tipiem, vecuma kategorijām un dzīves gadījumiem.

Facebook: https://www.facebook.com/dzintarscosmetics/

Instagram: https://www.instagram.com/dzintars_cosmetics/

www.dzintars.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!