Foto: Publicitātes foto
Nākamās paaudzes divu ekrānu 14,5 collu 16:10 klēpjdators ar inovatīvu AAS Ultra dizainu, 2,8K 120 Hz OLED skārienjutīgu ekrānu un 12,7 collu 2,8K 120 Hz "ScreenPad Plus" papildu skārienekrānu.

Būtiskais

  • Nākamās paaudzes "ScreenPadTM Plus": Lielāks, spilgtāks pilna platuma 32:10 skārienekrāns ar 12° AAS Ultra automātisko slīpuma regulēšanu, "ScreenXpert 3" un vadības paneli efektīvai darbplūsmai.
  • Satriecošs attēls: 16:10 2,8K 120 Hz OLED 550 nitu "Dolby Vision®"skārienekrāns; 100% DCI-P3; "Pantone® Validated"; TÜV apstiprināts saudzīgums acīm.
  • Vairāk jaudas: "Intel® CoreTM" H sērijas procesori; līdz 85 W TDP ar "IceCool Plus" un "AAS Ultra" dizainu; "GeForce RTXTM" 3050 Ti; 32 GB RAM; 2 TB SSD

"Asus" šodien izziņo pilnīgi jauno "Zenbook Pro 14 Duo OLED" (UX8402) – jaudīgu un kompaktu divu ekrānu klēpjdatoru digitālā satura veidotājiem ar nākamās paaudzes "ScreenPadTM Plus" papildu skārienekrānu un pilnīgi jaunu automātiskās slīpuma regulēšanas "Active Aerodynamic System Ultra" ("AAS Ultra") dizainu, kas uzlabo gan dzesēšanu, gan ergonomiku.

Patiešām jaudīgais "Zenbook Pro 14 Duo OLED" ir "Intel Evo" sertificēta spēkstacija, kas ļauj digitālā satura veidotājiem maksimāli izmantot savas radošās spējas. Līdz pat 12. paaudzes "Intel® CoreTM" i9-12900H CPU un digitālā satura veidotāju klases NVIDIA® "GeForce RTXTM" 3050 Ti GPU ar dzesēšanu, kas nodrošina izcilu veiktspēju – līdz pat 85 vatu kombinēto TDP jaudu – ar ASUS IceCool Plus tehnoloģiju, ko papildina inovatīvais "AAS Ultra" mehānisms, kas efektīvi ventilē korpusu un noregulē nākamās paaudzes "ScreenPad Plus" papildu skārienekrānu leņķī, kas sniedz ērtu un iespaidīgu vizuālo baudījumu.

Profesionālai attēlu veidošanai paredzētajam pasaules līmeņa 2,8K OLED HDR 16:10 galvenajam "Dolby Vision®" skārienekrānam ir plūstoša 120 Hz atsvaidzes intensitāte, "Pantone® Validated" sertificēta krāsu precizitāte un kino līmeņa 100% DCI-P3 gamma, kā arī kā "TÜV Rheinland" apstiprināta acu aizsardzība. "Zenbook Pro 14 Duo OLED" apsteidz savus konkurentus un ir izcili kompakts OLED klēpjdators visprasīgākajiem digitālā satura veidotājiem.

Nākamās paaudzes "ScreenPad Plus"

"Zenbook Pro 14 Duo OLED" nākamās paaudzes "ScreenPad Plus" ir 12,7 collu pilna platuma papildu skārienekrāns, kas atbalsta tādus jaunākos augstas precizitātes irbuļus kā "Asus Pen 2.0". Slīpuma mehānisms tika pilnībā pārveidots ar mērķi izveidot "AAS Ultra" – precīzi izstrādātu mehānismu, kas paceļ "ScreenPad Plus" aizmuguri par līdz pat 20 mm, sasverot to par 12°, klēpjdatoram atveroties. "ScreenPad Plus" tiek novietots ideālā skata leņķī, lai ar galveno skārienekrānu varētu veikt ērtas darbības starp abiem ekrāniem. Tā tiek uzlabota arī dzesēšana, nodrošinot par 38% lielāku gaisa plūsmu nekā iepriekšējās paaudzes modeļiem.

"Asus ScreenPad Plus" ar "AAS Ultra" darbina jaunā "ScreenXpert 3" programmatūra, kas padara darbību veikšanu starp vairākiem ekrāniem un radošo darbplūsmu vēl efektīvāku. Iebūvētās lietotnes kā "App Switcher" un "App Navigator" uzlabo produktivitāti un tagad atbalsta arī ārējos displejus. Jaunā vadības paneļa lietotne sniedz lietotājiem precīzu un intuitīvu kontroli pār savām radošo darbu lietotnēm. Tā ļauj viegli mainīt otas izmēru, piesātinājumu, pielāgot slāņa necaurredzamību un daudz ko citu. Ir četri vadības veidi – ar skalu ("Dial"), pogu ("Button"), slīdni ("Slider") vai ritinot ("Scroll") –, kas nevainojami integrējas jebkāda veida radošajā darbplūsmā. Vadības panelis ir pilnībā pielāgojams un darbojas ar "Adobe® Photoshop®", "Illustrator®", "Lightroom Classic®", "Premiere® Pro" un "After Effects®", turklāt tiek plānotas arvien jaunas saderīgās lietotnes.

Apbrīnojams attēls

Radošai izcilībai veidotais "Zenbook Pro 14 Duo OLED" nodrošina izcilus attēlus, apvienojot nākamās paaudzes "ScreenPad Plus" ar pasaulē vadošo 14,5 collu 2,8K 120 Hz OLED "NanoEdge" skārienekrānu. Displejs ar plašo 16:10 proporciju ir "Dolby Vision" un "Pantone Validated" sertificēts, sniedz vairāk vietas darbam uz ekrāna un nodrošina precīzu krāsu atveidi. Tas ir arī "VESA DisplayHDRTM True Black 500" apstiprināts un attēlo visdziļākos melnos toņus, lai visas detaļas padarītu īpaši reālistiskas pat tumšākajās ainās. Tā kinoteātra līmeņa DCI-P3 krāsu gamma nodrošina īpaši spilgtas krāsas, un īpaši augstā 120 Hz atsvaidzes intensitāte un 0,2 ms atbildes laiks liek pat visstraujākajām kino ainām izskatīties īpaši gludi. Lai lietotāju acis justos ērti un droši ilgas ekrāna lietošanas laikā, displejam ir arī "TÜV Rheinland" zema zilās gaismas starojuma apstiprinājums.

Vairāk jaudas

"Zenbook Pro 14 Duo OLED" iespējams aprīkot ar līdz pat 12. paaudzes "Intel Core" i9-12900H procesoriem, kas nodrošina izcilu veiktspēju ikvienam radošam uzdevumam un ar 14 kodoliem bez piepūles paveiks vairākus uzdevumus vienlaikus, turklāt tiem ir "Turbo Boost" funkcija, kas palielina ātrumu līdz 5,0 GHz. To 60 W maksimālā TDP jauda lieliski paveic jebkādus uzdevumus, kuriem nepieciešami CPU resursi, tāpēc lietotāji varēs veltīt mazāk laika gaidīšanai un vairāk laika radīšanai.

Šis jaudīgais procesors lieliski sader ar profesionālā līmeņa "NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti" grafikas karti, kas ir teicams sabiedrotais intensīviem grafikas darbiem, piemēram, 3D renderēšanai un video rediģēšanai. Pateicoties tās modernajām funkcijām un iespējām, tā spēj ātri tikt galā ar grūtākajiem grafikas uzdevumiem. Bet par vislabāko saderību, veiktspēju un stabilitāti parūpēsies iekļautie "NVIDIA Studio" draiveri.

Visi šie jaudīgie komponenti ir arī efektīvi jādzesē, lai pilnībā izmantotu to potenciālu. To nodrošina ASUS IceCool Plus dzesēšanas sistēma, kurā tiek izmantoti divi klusi IceBlades ventilatori, katrs ar līdz pat 97 3D izliektām lāpstiņām. Tie atdzesē divas 8 mm siltummaiņas caurules no CPU un GPU, un no korpusa uz ārpusi tiek izvadīts par 38% vairāk karstā gaisa, pateicoties jaunajam AAS Ultra mehānismam ar 20 mm pacelšanas sistēmu. Rezultātā CPU un GPU var darboties ar līdz pat 85 W kombinēto termiskās projektēšanas jaudu (TDP) bez ierobežošanas!

Visbeidzot, līdz pat 32 GB ātrā RAM atmiņa un zibenīgā 2 TB PCIe® 4.0 x4 SSD ļaus lietotājiem veikt netraucētu radošo darbu bez jebkādiem atmiņas vai krātuves sastrēgumiem.

Pieejamība un izcenojums

"Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED" (UX8402) būs pieejams no Latvijā 2022. gada 29. novembra . Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar savu vietējo "Asus" pārstāvi.

"Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED" (UX8402) tīmekļa vietne

"Asus Global" ziņas: https://www.asus.com/news

"Asus Global" "Facebook" lapa: https://www.facebook.com/asus

"Asus Global" "Twitter" konts: https://www.twitter.com/asus

Par "Asus"

"Asus" ir pasaules mēroga līderis tehnoloģiju jomā, kas nodrošina pasaulē inovatīvākās un intuitīvākās ierīces, komponentus un risinājumus, lai sniegtu neticamu pieredzi un uzlabotu visu cilvēku dzīvi. Ar savu 5000 pastāvīgo pētniecības un izstrādes ekspertu darbinieku komandu "Asus" ir pasaulē pazīstams uzņēmums ar spēju nemitīgi pārdomāt mūsdienu tehnoloģijas rītdienas mērķiem, kas katru dienu iegūst vairāk nekā 11 balvas par kvalitāti, inovācijām un dizainu un ir ierindots starp "Fortune" pasaulē atzītākajiem uzņēmumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!