Foto: Publicitātes foto
Tuvojas rudens sezona, kas liek aizdomāties par aukstākiem laikapstākļiem piemērotu apģērbu, apaviem un stila aksesuāriem. Sākoties jaunajam mācību gadam un aktīvākam darba cēlienam birojā, papildu iedvesmu sniegs stila atjauninājums.

Kopā ar "BestSecret" jaunajai sezonai piedāvājam ierobežotu skaitu iepirkšanās ielūgumu — izmanto savu iespēju un kļūsti par platformas dalībnieku! Šajā slēgtajā iepirkšanās platformā ir pieejamas bagātīgas izvēles iespējas no vairāk nekā 3000 dizaineru zīmoliem ar zemām cenām un lielām atlaidēm.

Populāru zīmolu, piemēram, "Max Mara", "Love Moschino", "Hackett London" vai "Colmar", produkti gaida modes cienītājus, kuri ir uzaicināti iepirkties platformā "BestSecret". Vari izvēlēties stilīgas preces sievietēm, vīriešiem, visu vecumu bērniem, kā arī mājas un sadzīves vai skaistumkopšanas produktus.

Šo iepirkšanās platformu īpašu padara tajā pieejamie slavenu dizaineru apģērbi ar ļoti pievilcīgām atlaidēm no 20 % līdz 80 %.

Nozīmīga priekšrocība: pasūtīto apģērbu, apavus un aksesuārus pircējs saņem nedēļas laikā, un to atgriešana, protams, ir bezmaksas.

Rudens apģērba tendences šosezon raksturo, piemēram, spilgtas krāsas, adījumu raksti, radoša dizaina krekli un dūnu jakas. Tiem, kas vēlas papildināt savu vai bērnu garderobi ar modernu un kvalitatīvu apģērbu no pazīstamiem dizaineriem, ir pieejama īpaša iespēja.

Mūsu stila ieteikums gaidāmajai rudens sezonai

Sieviešu stili

Šie trikotāžas izstrādājumi rudens toņos noteikti ir modē. Apvieno savu silto puloveru ar elegantiem ādas svārkiem un zābakiem. Tu atradīsi pievilcīgu zīmolu preces ar lieliskām atlaidēm valkāšanai gan birojā, gan pēc darba ieturot maltīti ārpus mājas. Aukstākās dienās iesakām izvēlēties klasisku trenci vai vieglu dūnu jaku. Akcentē savu stilu ar rokassomu un rotaslietām.

Vīriešu stili

Vīriešiem esam piemeklējuši elegantu tēlu siltos toņos ikdienai. Apvieno ērtus tumšos džinsus ar trikotāžas džemperi, piemēram, modernā brūnā krāsā. Ja laiks kļūst vējaināks un vēsāks, šajā vietnē atradīsi plašu klāstu ar dūnu jakām un viegliem vilnas mēteļiem. Vīriešu garderobē vienmēr ir noderīgi tādi aksesuāri kā jauna silta šalle vai zeķu pāris.

Bērnu stili

Papildus sava stila atjauninājumam apskati fantastisko bērnu preču sadaļu platformā "BestSecret". Šeit pieejamas populāru zīmolu preces ar vislabākajām atlaidēm. Mēs atradām jaukas starpsezonas jakas, kas nepaliks nepamanītas, kā arī ērtus sporta kreklus un adītas kleitas. Bērniem, kas pavada vairāk laika ārā vai ceļā uz skolu, lieti noderēs silti zābaki.

Platforma "BestSecret" darbojas gan tīmekļa vietnes, gan mobilās lietotnes formātā. Lietotne ir viegli lietojama, lai ērti iepirktos mājās uz dīvāna. Vai arī – ja nevēlies palaist garām īpašos piedāvājumus, pa ceļam pievieno iepatikušās lietas pirkumu grozam vai vēlmju sarakstam.

Vairāk modes preču un rudens stila ideju atradīsi vietnē "BestSecret", bet tas būs iespējams tikai tad, ja izmantosi kādu no ierobežota skaita ielūgumiem. Ja vēl neesi šīs platformas dalībnieks, kļūsti par to tūlīt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!