Foto: Dreamstime.com
No 8.jūnija līdz 15.jūnijam masāžas studiju tīkls rīko “FIGURA LINE Atvērto durvju nedēļu”. Šī pasākuma ietvaros katrā no 38 studijām visā Latvijā 3 dienu garumā ikvienam interesentam būs dota iespēja izmantot studiju sagatavotos piedāvājumus un piedalīties dažādās aktivitātēs.

Trīs dienas gan esošajiem, gan jaunajiem klientiem sev tuvākajā "Figura Line" masāžas studijā būs iespēja izbaudīt stundu garo procedūru, kas uzlabo pašsajūtu, palīdz iegūt tīkamākas auguma aprises un uzlabo ādas stāvokli, tikai par 9,90 EUR! Procedūras notiek pēc iepriekšēja pieraksta, tāpēc zvaniet un piesakieties uz masāžu sev ērtākajā dienā:

  • 8.jūnijs "Figura Line" studijās Rīgā – Āgenskalns, Jugla, Mūkusala, Pleskodāle (Bolero) un Vecrīgā. Citur Latvijā - Bauskā, Gulbenē, Jēkabpilī, Jelgavā (studija Jāņa ielā), Jūrmalā, Kuldīgā, Līvānos, Ludzā, Pinķos, Preiļos un Talsos.
  • 9.jūnijs "Figura Line" studijās Rīgā – Āgenskalns, Ķengaragā, Jugla, Mūkusala, Pleskodāle (Bolero) un Vecrīgā. Citur Latvijā - Bauskā, Gulbenē, Jēkabpilī, Jelgavā (studija Jāņa ielā), Jūrmalā, Kuldīgā, Līvānos, Ludzā, Ogrē, Pinķos, Preiļos un Talsos.
  • 10.jūnijs "Figura Line" studijās Rīgā – Āgenskalns, Ķengaragā, Jugla, Mūkusala, Pleskodāle (Bolero) un Vecrīgā. Citur Latvijā - Bauskā, Gulbenē, Jēkabpilī, Jelgavā (studija Jāņa ielā), Jūrmalā, Kuldīgā, Līvānos, Ludzā, Ogrē, Pinķos, Preiļos un Talsos.
  • 11.jūnijs "Figura Line" studijās Rīgā - Ķengarags un Mežaparks, kā arī un citur Latvijā - Ogrē.
  • 13.jūnijs "Figura Line" studijās Rīgā - Centrs, Imanta, Mezāparks, Pļavnieki un Purvciems. Citur Latvijā - Aizkrauklē, Carnikavā, Daugavpilī, Jelgavā (studijā Dobeles ielā), Liepājā, Lielvārdē, Madonā, Rēzeknē, Salaspilī, Siguldā, Tukumā, Valmierā un Ventspilī.
  • 14.jūnijs "Figura Line" studijās Rīgā - Centrs, Imanta, Mezāparks, Pļavnieki un Purvciems. Citur Latvijā - Aizkrauklē, Carnikavā, Daugavpilī, Jelgavā (studijā Dobeles ielā), Liepājā, Lielvārdē, Madonā, Rēzeknē, Salaspilī, Siguldā, Tukumā, Valmierā un Ventspilī.
  • 15.jūnijs "Figura Line" studijās Rīgā - Centrs, Imanta, Mezāparks, Pļavnieki un Purvciems. Citur Latvijā - Aizkrauklē, Carnikavā, Daugavpilī, Jelgavā (studijā Dobeles ielā), Liepājā, Lielvārdē, Madonā, Rēzeknē, Salaspilī, Siguldā, Tukumā, Valmierā un Ventspilī.

Iegādājies neierobežotu masāžas reižu skaitu par akcijas cenu!

Katrā "Figura Line" studijā trīs dienu garumā notiekošo "Atvērto durvju dienu" ietvaros ikviens varēs iegādāties neierobežotu masāžas reižu skaitu par cenu 9,90 EUR/par masāžu. Iegādātās masāžu apmeklējuma reizes varēs tikt izmantotas konkrētajā masāžas studijā līdz pat 2016.gada 15.septembrim.

Saņemsi īpašas atlaidi, ko izmantot varēsi līdz pat 2016.gada 15.spetembrim, ja "Atvērto durvju dienā" iegādāsies:

  • vismaz 10 masāžas apmeklējuma reizes, saņemsi -25% atlaidi viena "Figura Line" produkta iegādei;
  • vismaz 15 masāžas apmeklējuma reizes, saņemsi -50% atladi viena "Figura Line" produkta iegādei.

Prezentācijas un atlaides produktiem Tavai veselībai un skaistumam

Lai palīdzētu ikvienam klientei būt vēl skaistākai un justies vēl labāk "Figura Line" studijās ir nopērkami arī dažādi dabīgi kosmētiskie līdzekļi ar pretcelulīta un ādu uzlabojošu iedarbību ķermenim, iedarbīgi sejas kopšanas līdzekļi cīņai ar grumbiņām ādas novecošanās pazīmēm, kā arī organismu attīrošas kapsulas un tēja.

Tikai "Atvērto durvju dienās" spēkā būs izdevīgi iegādes nosacījumi produktiem:

  • Attīrošo ārstniecības augu kapsulu "Figura Line REFINE" 80 dienu organismu attīrošajam kursam īpaša cena - 31.25 EUR (parasti iegādes cena studijās - 37.50 EUR)
  • Pērkot profesionālās kosmētikas "Dermacur" Anti-Age roku krēmu, saņemi atlaižu kuponu -15%, kas derīgs viena "Dermacur" produkta sejas un roku ādas kopšanai.

"Figura Line REFINE" ir unikāls, īpaši Latvijā dzīvojošajām sievietēm izstrādāts Ziemeļu dabas vielu komplekss, kas palīdz atbrīvoties no "nelāgajiem uzkrājumiem". Atgādinām, ka uztura bagātinātāji neaizstāj veselīgu un pilnvērtīgu uzturu. Vairāk par "REFINE" lasiet www.figuraline-shop.lv/par-refine/

"Dermacur" profesionālās kosmētikas līdzekļi ir kvalitatīvi un iedarbīgi cīņā ar ādas novecošanās pazīmēm, kas galvenokārt tiek ražoti no dabīgām sastāvdaļām un nesatur parabēnus un konservantus. Trīs galvenās sastāvdaļas, kas ietilpst visos šis profesionālās kosmētikas līnijas sejas kopšanas līdzekļos, ir hialuronskābe, kolagēns un minerālsāļi no Karlovi Vari ārstnieciskajiem avotiem. Vairāk par "Dermacur" lasiet www.figuraline-shop.lv/par-dermacur/

Aicinām uz bezmaksas limfas stimulācijas masāžas izmēģinājumu un lekcijām

Visi tie, kuri nekad nav mēģinājuši limfas stimulācijas masāžu, "FIGURA LINE Atvērto durvju nedēļas" ietvaros tiek aicināti uz bezmaksas šīs procedūras izmēģinājumu 18 minūšu garumā. Kā arī visi interesenti tiek aicināti apmeklēt bezmaksas lekcijas un meistarklases par dažādam sievišķīgām tēmām, kas notiks studijās.

Informācijai par bezmaksas izmēģinājumu un lekciju norises laikiem, sekojiet līdzi "Figura Line" kontā sociālajā tīklā Facebook.

Esat laipni gaidīti "Figura Line" masāžas studijās visā Latvijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!