Foto: Publicitātes attēli

Fitnesa klubu tīkls ATLĒTIKA sadarbībā ar kolektīvās iepirkšanās portālu CityLife.lv sagādājuši pārsteigumu svētkos visiem sporta draugiem un cilvēkiem, kuri meklē neparastas svētku dāvanas. Līdz pat Ziemassvētkiem (23. decembrim) portāla CityLife.lv apmeklētājiem ir iespēja iegādāties Maģisko Atlētika dāvanu karti, kuras vērtība ar katru nākamo mēnesi pieaug. Vislielāko vērtību šī dāvanu karte sasniegs nākamā gada jūlijā. Karte, kura sākotnēji izmaksājusi Ls 15,  jūlijā būs kļuvusi par 130% vērtīgāka jeb Ls 35 vērta.

Jebkurš pircējs iegādāto karti varēs izmantotsākot ar 2012. gada janvāri, kad kartes vērtība būs palielinājusi par 20%. Turpmāk, līdz pat 31. Jūlijam, dāvanu kartes īpašnieki varēs tās izmantot jebkura ATLĒTIKA abonementa iegādei. Turklāt - viens pircējs var iegādāties vairākas kartes un tās summēt, tādējādi gūstot iespēju izdevīgi iegādāties ne vien mēneša, bet arī gada abonementu.

Akcijas organizētāji, kuri radījuši vēl nebijušu dāvanu kartes konceptu, uzskata: „Ierastais dāvanu kartes koncepts nu jau kļuvis mazliet garlaicīgs kā pircējiem, tā dāvanu kartes saņēmējiem. Maģiskā Atlētika dāvanu karte atšķiras no citām kartēm, jo tā laika gaitā kļūst tikai vērtīgāka. Šī karte ir investīcija savā vai tuvinieku veselībā. Domājam, ka  esam radījuši lielisku dāvanu, ko likt zem eglītes."

Dāvanu karti iespējams iegādāties tikai portālā www.CityLife.lv/magic līdz 23. decembrim. Tas nozīmē, ka jau Ziemassvētku vakarā pircējiem būs iespēja pārsteigt savus tuviniekus ar Maģisko ATLĒTIKA dāvanu karti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!