Foto: Publicitātes foto
Ja ciešat no vidēji smaga līdz smaga atopiskā dermatīta vai ekzēmas, Jums ir iespēja piedalīties klīniskā pētījumā, kurā tiks izmantotas pētāmas zāles šīs ādas slimības ārstēšanai. Pieteikties pētījumam iespējams līdz 22. jūlijam Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnikā.

Klīniskā pētījuma mērķis ir pētāmo zāļu (tablešu formā) efektivitātes un drošuma novērtējums, salīdzinot ar placebo. Pētījumam piemērotie pacienti saņems arī placebo vai jau apstiprināto aktīvo zāļu injekcijas atopiskā dermatīta ārstēšanai.

Dalībai pētījumā Jūs varat būt piemēroti, ja:

  • Ir vidēji smags līdz smags atopiskais dermatīts, ar simptomiem 1 gadu vai ilgāk,
  • Ir bijušas vajadzīgas sistēmiskas zāles vai ir bijusi nepietiekama atbildes reakcija pret vietējas iedarbības zālēm,
  • Piekrītat ievērot ieplānoto vizīšu, laboratorijas izmeklējumu u.c. procedūru plānu visa pētījuma laikā (paredzamais ilgums: līdz 24 nedēļām),
  • Jūs esat 18 g. vecs vai vecāks.

Dalībnieki, kas pētījuma laikā nespēj izvairīties no ilgstošas uzturēšanās saulē un/vai solārija apmeklēšanas (t.sk. citu UV gaismas avotu iedarbības), var nebūt piemēroti dalībai konkrētajā pētījumā.

Pētījumam piemērotajiem dalībniekiem visas zāles, saistītie izmeklējumi un ārstu vizītes būs bez maksas visa pētījuma laiku (paredzētais ilgums: līdz 24 nedēļām).

Piedalīšanās atopiskā dermatīta klīniskajā pētījumā ir brīvprātīga – dalībnieki var jebkurā brīdī izstāties no pētījuma.

Lai saņemtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīniku pa tālr. 262 88 707 (9.00 – 12.00) vai rakstot uz info@dermatologs.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!