Ja mums ir redzes traucējumi, tie tieši ietekmē mūsu dzīves kvalitāti daudzās jomās – gan ik rītu cenšoties saskatīt izplūdušu modinātāja ciparnīcu, gan ikdienā nēsājot kontaktlēcas. Refraktīvā ķirurģija var likvidēt šīs problēmas un nodrošināt mūs ar labāku redzi, sniedzot iespēju izbaudīt pilnvērtīgāku un aktīvāku dzīvesveidu. Šodien, pateicoties refraktīvajai lāzerķirurģijai, jau miljoniem cilvēku izbauda ne tikai ikdienu bez brillēm, bet arī uzlabotu dzīves kvalitāti kopumā. Pēc daudzu gadu klīniskiem un tehniskiem pētījumiem, ir pienācis laiks atzīt redzes lāzerkorekciju kā pierādītu un drošu alternatīvu brillēm un kontaktlēcām.
Gribam pateikt PALDIES mūsu pacientiem, kas jau ir izrādījuši uzticību mūsu darbam. Mūsu lielākais gandarījums ir laimīgie cilvēki, kas nāk uz pēcoperācijas pārbaudēm un dalās ar mums savā priekā un izjūtās par rezultātu, ļaujot mums apjaust mūsu darba rezultātus un ieguldījumu.

Gaidīsim ikvienu mūsu klīnikā, lai kaut vai tikai parunātu, atbildētu uz Jūsu jautājumiem, un dalītos pieredzē ar Jums - mūsu topošajiem pacientiem.

Dr. Lūkina Acu Lāzerķirurģijas Klīnika Rīgā

Rīga LV-1050, Tērbatas 4-23

Tālrunis: +371 7288180

www.lasik.lv

info@lasik.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!