Starptautiskā universitāte Konkordija Audentes ielūdz interesentus no Latvijas uz Atvērto durvju dienu 2006. gada 9. februārī Tallinā, Tondi 84. Atvērto durvju dienas laikā būs iespējams apmeklēt lekcijas, noklausīties studiju programmu prezentācijas, tikties ar universitātes dekāniem, pasniedzējiem, studentiem un studentu pašpārvaldes pārstāvjiem, apmeklēt topošo universitātes ēku, bibliotēkas un kopmītņu un sporta kompleksu.

Starptautiskā universitāte
Konkordija Audentes
ir daļa no AS Audentes – lielākās privātās izglītības grupas Igaunijā. Studijas notiek angļu valodā un ir par maksu. Universitātē mācās studenti no 23 valstīm, tostarp ap 100 studentu no Latvijas. Mācībspēki galvenokārt ir no Eiropas un ASV universitātēm. Viņi ir ne tikai augsti kvalificēti teorētiķi, bet arī praktiķi. IUCA studiju programmas ir licencētas un akreditētas.

Universitāte piedāvā studijas sekojošās bakalaura, maģistra un doktora studiju programmās: uzņēmējdarbība, tiesību zinātnes, sociālās zinātnes un starptautiskās attiecības.

Studentiem paveras lieliskas iespējas sporta un brīvā laika nodarbībām Audentes sporta centrā, kurā ir tenisa laukumi, slēgtie vieglatlētikas laukumi, basketbola , vingrošanas un aerobikas zāles.

Universitāte organizē dažādas konferences un seminārus, kuros kā vieslektori piedalās ārzemju vēstnieki, politiķi, uzņēmēji un citu ārzemju universitāšu profesori.

Studentiem ir plašas iespējas iesaistīties starptautiskajās izglītības un profesionālajās studentu apmaiņas programmās.

Autobuss uz starptautiskās universitātes Konkordija Audentes Atvērto durvju dienu pasākumiem Tallinā izbrauks no Rīgas š.g. 9. februārī, plkst. 7.00. Interesentus lūdzu pieteikties līdz š.g. 7. februārim pa tālruņiem : 7289604; 9247283; 6399772 vai e-pastu: libane@latnet.lv

IUCA mājas lapa: www.university.ee

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!