Atzīti "čempioni" sastādījuši restorāna 'Hercogs' ēdienkarti - uzzini, ko piedāvā Bulis, Roberto, Zlidnis, Ščerbatihs un citas zvaigznes
Foto: Publicitātes foto

Jau šo trešdien, 23. janvārī, Ģimenes restorāna "Hercogs" viesiem ir iespēja baudīt jauno "Čempionu ēdienkarti", kuru plašākai publikai sabiedrībā pazīstamie "čempioni" prezentēja pagājušajā nedēļā.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Nav jābūt sportistam, lai domātu kā čempions. Mūsu vidū ir gan labdarības, gan mākslas, gan smaida čempioni, kā arī, protams, spēka, izveicības un izturības čempioni. Ģimenes restorāna "Hercogs" saimnieks Andris Rūmītis ir uzrunājis 16 sabiedrībā pazīstamus čempionus dažādās jomās, lai kopīgi sastādītu ēdienkarti visai ģimenei. Katrs no viņiem ir dalījies ar savu mīļāko recepti, kuras "Hercoga" šefpavāru komandas rokās ir pārtapušas par restorāna līmeņa ēdieniem.

Piemēram, čempioni aktiermeistarībā – Dailes teātra aktieri Andris Bulis un Lauris Dzelzītis – ēdienkartē piedāvajuši Laura iecienītos tunča salātus ar mini mocarellu, vārītu olu un čili-mango mērci. Savukārt, Roberto Meloni dalījies ar savas mammas recepti – tradicionālu Sardīnijas desertu ar saldējumu un karameļu mērci.

Kaspars Zlidnis Hercoga viesiem iesaka silto melno pupiņu-lēcu salātus ar vinegreta mērci, bet skriešanas seriāla "Stirnu buks" organizators Rimants Liepiņš piedāvā pupiņu zupas recepti.

Olimpiskais medaļnieks svarcelšanā Viktors Ščerbatihs klajā nācis ar tvaicētu vistas gaļas girosu ar griķu risoto, ceptām sēnēm un baltvīna mērci, bet viņa audzēkne Eiropas čempione svarcelšanā Rebeka Koha čempionu ēdienkartē ieteikusi desertu – šokolādes parfē ar iebiezinātā piena biskvītu un kļavu sīrupu.

Čempionu ēdienkarte "Hercoga" restorānos Mārupē, Ķīpsalā, Mežaparkā un Ādažos (no 23. janvāra līdz 24. aprīlim) būs pieejama trešdienās pēc plkst.16:00. Pasūtot vienu ēdienu no čempionu ēdienkartes, otrs būs saņemams bez maksas. Turklāt 5% no ieņēmumiem par šo ēdienkarti restorāni "Hercogs" ziedos Latvijas Bērnu bāreņu fondam.

Iepazīsties ar "Čempionu ēdienkarti":

UZKODAS ∙ ZUPAS ∙ SALĀTI
Kartupeļu espuma ar liellopu gaļas bumbiņām un parmezāna sieru
Andris un Inguss Reizenbergi ∙ kokteiļu čempioni

Tunča salāti ar mini mocarellu, vārītu olu un čili – mango mērci
Andris Bulis un Lauris Dzelzītis ∙ čempioni aktiermeistarībā

Siltie melno pupiņu – lēcu salāti ar vinegreta mērci
Kaspars Zlidnis ∙ čempions ielu vingrošanā

Kazas siera salāti ar krāsnī ceptām bietēm, rukolu un aveņu – vinegreta mērci
Zanda Zariņa - Rešetina ∙ fitnesa čempione

Grilēta liellopu steika salāti ar skābā krējuma - ķiploku mērci
Robijs Trankalis ∙ čempions ilūzijā

Melno pupiņu zupa ar kūpinātu cūkgaļas ribiņu
Rimants Liepiņš ∙ čempions mežā

Kokospiena Tom Kha zupa ar tīģergarnelēm
Kašers ∙ bērnu ballīšu čempions

PAMATĒDIENI
Pasta ar tīģergarnelēm, baby spinātiem un baltvīna mērci
Līna Mūze un Zigismunds Sirmais ∙ šķēpmešanas čempioni

Latvijā audzēta sama fileja ar burkānu biezeni, sezonas dārzeņiem un ingvera mērci
Kaspars Markševics ∙ čempions labdarībā

Tvaicēts vistas gaļas giross ar griķu risotto, ceptām sēnēm un baltvīna mērci
Viktors Ščerbatihs ∙ spēka čempions

Krāsnī sacepta karamelizēta vistas kājiņa ar rīsiem un burkānu – apelsīnu salātiem
Elita Patmalniece ∙ čempione mākslā

Liellopu gaļas kāpostu tīteņi ar lapu salātiem un bešamela mērci
Sergejs Jēgers ∙ balss čempions

Cūkgaļas cepetis ar ceptām tīģergarnelēm, Agata mini kartupeļiem un teriyaki mērci
Baiba Runce ∙ smaida čempione

DESERTI
Šokolādes parfē ar iebiezinātā piena biskvītu un kļavu sīrupu
Rebeka Koha ∙ spēka čempione

Roberto mammas deserts Sardīnijas gaumē ar saldējumu un karameļu mērci
Roberto Meloni ∙ pozitīvisma čempions

Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form