Foto: Publicitātes attēli
Mūsu nākotne ir atkarīga no tā, kādus soļu speram katru dienu. Kādus lēmumus pieņemam šodien, atsaucas uz to, cik bagātas un košas krāsas uz mūsu dzīves audekla būs rīt un vēlāk – pēc gada, pieciem, desmit. No tā atkarīgs, vai mēs paši būsim savas dzīves mākslinieki vai tikai vērotāji. Tāpēc ir būtiski veikt gudras investīcijas īstajā brīdī un pareizajā vietā.

Ar investīcijām mēs uzreiz saprotam akcijas, fondus, nekustamo īpašumu. Bet vai šajos nestabilajos, nedrošajos laikos ir daudz labākas alternatīvas? Ir! Tās ir investīcijas sevī, savās zināšanās, sevis attīstīšanā. Investīcija sevī ikvienā laikmetā ir bijusi pati galvenā. Viena no izcilākajām pasaules personībām Bendžamins Franklins ir teicis: „Investīcijas zināšanās dod vislielāko atdevi."

Un tieši šis ir īstais brīdis, lai investētu sevī. Lai Jūs būtu pilnveidojies, apguvis jauno, ieguvis svarīgas zināšanas, prasmes un profesiju, kad atsākas aktīva kustība ekonomikā, un būtu lielu soli priekšā tiem, kuri šajā laikā sevis labā neko nav darījuši, iestiguši rutīnā vai gaidījuši Laimes lāci.

Piekritīsiet, vislabākā investīcija ir tā, kur ir ne tikai augsta atdeve, bet arī pēc iespējas zemākas sākotnējās iemaksas. Tāpēc šis ir īstais brīdis, lai studētu Augstskolā EIHSEBA. Vēl ir laiks pieteikties un pretendēt uz bezmaksas studijām Jūsu izvēlētajā studiju programmā! Jāpiebilst, ka studiju laikā teicamnieki saņem arī stipendiju.

Kāpēc investēt sevī, studējot Augstskolā EIHSEBA? Zemāk minēsim dažus būtiskus piemērus:

Kvalitatīvas zināšanas - apgūstiet zināšanas un profesionālo pieredzi jaunās, mūsdienīgas studiju programmas, kas izveidotas un balstītas uz tirgus izpēti.

Profesionalitāte - saņemiet zināšanas un pieredzi no izcilākajiem Latvijas un ārvalstu profesoriem.

Prestižs - studējiet starptautiski atzītā un vienā no Latvijas labākajām augstskolām.

Un, protams, izdevīgums - piesakieties tagad un pretendējiet uz budžeta vietu.

Vairāk par vienām no vislabākajām iespējām investēt sevī, savā nākotnē uzziniet Augstskolas EIHSEBA mājas lapā.

Augstskolas EIHSEBA studiju programmas

Augstskola EIHSEBA īsteno LR Izglītības un Zinātnes ministrijas licencētas profesionālā bakalaura un maģistra grāda studiju programmas, kurās var studēt dienas, vakara un neklātienes nodaļā, kā arī tālmācības nodaļā, ko īpaši izvēlas tie, kuri ikdienā strādā vai ir savādāk aizņemti.

Profesionālā bakalaura studiju programmas

Profesionālā maģistra studiju programmas

Koledžas studiju programmas

Arī Augstskolas EIHSEBA meitas uzņēmumā - Latvijas biznesa koledžā - vēl ir pieejamas budžeta vietas šādos studiju virzienos:

Izmantojiet šīs bagātās izvēles iespējas vienām no svarīgākajām savas dzīves investīcijām. Izvēlieties savu profesionālo studiju programmu un pretendējiet uz budžeta vietu! Šis ir īstais brīdis, lai ieguldītu sevī labāko, saņemot gan augstāko profesionālo izglītību, gan kvalifikāciju! Aizņemtajiem atrunu nav - Jūsu rīcībā ir mūsdienīgas tālmācības studijas.

Sekojiet mums:

Facebook | Twitter | Draugiem.lv

Iesakām apmeklēt:

lv.eihseba.com | biznesakoledza.lv | augstskola.com| koledža.lv
universitetas.com| talmaciba.com | университет.рф| vidusskola.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!