Foto: Baltie

Automašīnas iegādē visbiežāk jāizšķiras starp Latvijā pieejamajiem auto vai piedāvājumu ārvalstīs, kur auto ir potenciāli labākā stāvoklī un plašākā izvēlē. Vienlaikus, pērkot automašīnu ārvalstīs, sarežģījumus rada auto pārbaude un norēķināšanās par pirkumu. Kā liecina autosalona "BALTIE" pieredze, tad cieša sadarbība ar ārvalstu auto dīleriem pašlaik jaunu vai mazlietotu automašīnu iegādi Eiropā padara tikpat vienkāršu kā Latvijas autosalonā.

Pārbaudīta un patiesa vēsture, līzings un arī garantija - tagad pieejama arī ārvalstīs iegādātiem auto. Autosalona "BALTIE" auto iegādes speciālistu komandai ir ilggadēja pieredze mazlietotu un arī jaunu automašīnu piemeklēšanā Eiropā atbilstoši klientu vēlmēm. Turklāt detalizēta auto pārbaude ļauj uzņemties atbildību par kvalitatīvu pirkumu.

Auto piedāvājuma pārbaude bez maksas

Apsverot automašīnas iegādi, ieteicams pārliecināties par noskatītā modeļa piedāvājumu Eiropā, kur ir ievērojami plašākas iespējas atrast tieši tavām vēlmēm atbilstošāko auto. Pat, ja vēl neesi gatavs iegādāties konkrēto auto, piedāvājuma pārbaude palīdzēs novērtēt šī soļa reālās izmaksas un aktuālo piedāvājumu.

Šāda iespēja bez maksas pieejama "BALTIE" mājas lapā – aizpildi vienkāršu anketu un 24 stundu laikā saņem cenas piedāvājumu.

Pretēji vienkāršai sludinājumu pārskatīšanai, "BALTIE" pieredzējusī auto iegādes ekspertu komanda operatīvi noskaidro jebkuras markas un modeļa auto aktuālo piedāvājumu arī uzticamā ārvalstu auto dīleru tīklā.

Kvalitātes garantija

Brīdī, kad esi gatavs auto iegādei, autosalons "BALTIE" piedāvā taupīt tavu laiku un nodrošināties pret negaidītiem izdevumiem nākotnē, uzņemoties atbildību par auto vēstures patiesumu un tā tehnisko stāvokli.

Auto iegādes ekspertu komanda parūpēsies par:

  • detalizētu automašīnas pārbaudi Vācijā
  • atkārtotu pārbaudi oficiālā dīlera servisā Latvijā
  • garantētu patieso nobraukumu
  • garantiju auto tehniskajam stāvoklim līdz 6 mēnešiem vai 100 000 km nobraukumam
  • auto reģistrāciju CSDD

Norēķinies līzingā un tikai tad, ja saņem to, ko vēlies

Visām automašīnām – gan tām, kas apskatāmas "BALTIE" salonā, gan pēc individuāla pasūtījuma piegādātajām - ir pieejams līzings ar 20% pirmo iemaksu. Turklāt atlikusī auto vērtība jāsamaksā tikai tad, ja apskatot atgādāto auto, esi pārliecinājies, ka tas atbilst visām iepriekš izteiktajām vēlmēm.

Lai atvieglotu tavas esošās automašīnas maiņu, tiek piedāvāta arī auto atpirkšanas iespēja vai tā pieņemšana komisijas tirdzniecībā.

"BALTIE" komanda ik dienu seko līdzi aktuālākajiem auto pārdošanas piedāvājumiem Eiropā un salona konsultanti labprāt palīdzēs operatīvi noskaidrot interesējošā auto pieejamību, pārbaudīt tā kvalitāti, kā arī sakārtot visas ar tā iegādi saistītās formalitātes.

Aizpildi anketu par interesējošo auto un saņem piedāvājumu 24 stundu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!