Foto: Publicitātes foto
"Autodoc" ir auto daļu interneta veikals, kas jau ilgus gadus pazīstams kā uzticams rezerves daļu tirgotājs. Veikals ir pārstāvēts 25 Eiropas valstīs, tostarp arī Latvijā.

Veikalā pieejamo rezerves daļu klāsts ietver vairāk nekā miljonu izstrādājumu no vadošajiem detaļu ražotājiem, kas sniedz savu ražojumu garantiju. Pieejamas ir rezerves daļas vairumam pasaules auto marku un modeļu – 45 auto markām, nepilniem 6 000 modeļu.

Ērta pasūtījumu veikšana tiešsaistē ietaupīs laiku un nervus, vienlaikus nodrošinot visu automašīnai nepieciešamo rezerves daļu pieejamību. Pasūtījumu ir iespējams veikt gan, sēžot pie datora ekrāna, gan arī, izmantojot ērtu un klientam draudzīgu lietotni, kas pieejama "Android" un "iOS" mobilajām ierīcēm.

Iepirkšanās "Autodoc.lv ir ne vien ātra un ērta, bet arī izdevīga. Salīdzinoši zemas cenas, kā arī regulāri rīkotās akcijas un atlaides, kas tiek piemērotas noteiktām preču grupām, palīdzēs ietaupīt uz auto remonta rēķina. Papildu ērtībai tiek piedāvāti arī dažādi pirkuma apmaksas veidi: ar maksājumu karti, pārskaitījumu vai "PayPal".

"Autodoc" veic ātru piegādi uz vairumu Eiropas Savienības valstu, tostarp arī Latviju. Piegādes laiks ir atkarīgs no preces pieejamības un izvēlētās piegādes vietas un piegādes dienesta darbības. Tiek veikta arī lielgabarīta un nestandarta preču piegāde.

Ja saņemtā prece neatbilst tās norādītajai kvalitātei, vai nav piemērota konkrētam automašīnas modelim, tad klients 14 dienu laikā var realizēt likumā noteiktās līguma atsaukšanas tiesības saskaņā ar veikala tīmekļa vietnē norādīto informāciju.

"Autodoc" Klientu atbalsta dienests, kas pieejams arī latviešu un krievu valodās, sniegs savlaicīgu atbildi pa e-pastu, tālruni vai tiešsaistes tērzētavā. Kvalificēti speciālisti ne vien ieteiks detaļas, kas piemērotas konkrētam automašīnas modelim, bet arī palīdzēs veikt tiešsaistes pasūtījumu un izskaidros preču apmaksas un piegādes nosacījumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!