Foto: Publicitātes foto

Automašīnu koplietošanas jomā viss ir balstīts uz efektivitāti un tehnoloģijām. "Carguru" automašīnu koplietošana palīdz izdevīgi pārvietoties pilsētā, sniedz izvēles brīvību, plānojot savu dienu, un optimizē ne tikai jūsu izdevumus, bet arī procesus pašā pilsētā.

Ar privāto automašīnu jūsu maršruts vienmēr veido "apburto loku" – jums noteikti jāatgriežas vietā, kur automašīna tika atstāta. Ar sabiedrisko transportu jūs esat piesaistīts fiksētiem maršruta sākuma un beigu punktiem, kā arī sabiedriskā transporta kustības sarakstam, kas ne vienmēr ir ērts. Izmantojot automašīnu koplietošanu, jūs varat pārvietoties jebkurā virzienā, zinot, ka maršruta beigās vienmēr varēsiet atrast automašīnu, lai dotos mājās.

Lielākoties satiksmē ir personīgie transportlīdzekļi, kurus izmanto pāris stundas dienā – no rīta aizved saimnieku uz darbu un vakarā atpakaļ uz mājām. Pārējā laikā auto stāv un aizņem vietu pilsēttelpā. Savukārt automašīnu koplietošana mūs ved no punkta A uz punktu B, un, kamēr mēs darām, kas darāms, citiem cilvēkiem ir iespēja izmantot automašīnu. Pateicoties tam, pilsētā ir mazāk automašīnu, nepieciešams mazāk autostāvvietu un paliek vairāk vietas cilvēkiem un ērtai dzīvei.

Pateicoties auto koplietošanas dibinātājam Rīgā, "Carguru" automašīnas ir kļuvušas gudrākas un mums pieejamākas. Jebkurā brīdī lietotnē uz kartes var redzēt, kur automašīna ir novietota, kā līdz tai nokļūt, cik daudz degvielas ir bākā un tā tālāk. Tāpat "Carguru" lietotnē var izvēlēties radara funkciju – kad automašīna parādīsies jūsu iestatītajā rādiusā, tiks saņemts paziņojums, ka mašīna ir atrasta vai tā tiks rezervēta automātiski.

Izmantojot automašīnu koplietošanu, jūs maksājat tikai par automašīnas lietošanas laiku, un "Carguru" komanda rūpējas par visu pārējo. Papildu ierastajām koplietošanas funkcijām,piemēram, nomas cenā iekļautajiem pamatizdevumiem (degviela, apdrošināšana, nodokļi, tehniskā apkope, stāvvietas, auto mazgāšana, salona tīrīšana utt.), "Carguru" ir vairākas superspējas:

  • jaunas un uzticamas mašīnas – "Toyota", "Volkswagen" un "Nissan";
  • automātiskā ātrumkārba un uzlabots rūpnīcas aprīkojums;
  • bērnu paliktņi un telefona turētāji katrā mašīnā;
  • bezmaksas stāvvietas Rīgas centrā un Vecpilsētā (Rīgas Satiksme);
  • klientu atbalsts 24/7;
  • bezmaksas 100 km ir iekļauti katrā 24 stundu nomā;
  • bezmaksas gaidīšanas režīms (22.00 – 7.00);
  • bezmaksas 20 minūšu rezervācijas laiks un papildu bezmaksas piecas minūtes – inspekcijas laiks auto pārbaudei;
  • tarifu plāns ar pašrisku 0.00 eiro;
  • lojalitātes sistēma un bonusi katra brauciena beigās;
  • referālā programma;
  • ērta programma biznesa klientiem.

Tas nav saraksts ar papildu opcijām "Premium" klases automašīnu konfigurācijā, bet gan "Carguru" superspējas, kas kļuvušas pieejamas, pateicoties lietotnei, kuru izstrādā un pastāvīgi pilnveido "Carguru" komanda.

"Automašīnu koplietošanas nozare attīstās, un personīgās automašīnas uzturēšana kļūst arvien dārgāka. Turklāt, jo dārgāka automašīna, jo vairāk īpašnieks zaudē, ar katru mēnesi auto strauji kļūst lētāks. Trīs gadu laikā automašīnu izmaksas krītas vairāk nekā par trešdaļu, piecu gadu laikā – aptuveni uz pusi. Tajā pašā laikā personīgas automašīnas uzturēšanas izmaksas turpina augt, un daudzi Eiropas kolēģu pētījumi ir pierādījuši, ka personīga auto uzturēšana mūsdienu sabiedrībā vienkārši nav efektīva un nav arī videi draudzīga. Uz šī fona rīdzinieki arvien vairāk domā par personīgo transportlīdzekļu uzturēšanas lietderību un dod priekšroku auto koplietošanai. Personīgajam transportam kļūst arvien grūtāk konkurēt ar brīvību un priekšrocībām, ko sniedz auto koplietošana," stāsta uzņēmuma vadītājs Vladimirs Reskājs.

Automašīnu koplietošana ir nākotne un svarīgs solis ceļā uz "viedo" transportu, bezpilota transportlīdzekļiem un komfortablu pilsētvidi, nākotni, kurā nav satiksmes sastrēgumu, stāvvietu un stresa, kas saistīts ar jebkādu pārvietošanos ar privāto auto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!