Lidmašīnas
Pēc ierastās kārtības mēs piedāvājam Latvijā jau pazīstamās
eVektor
aviorūpnīcas ražotās
Team EuroStar
lidmašīnas. Tās izceļas ar lieliskām lidošanas spējām un zemiem ekspluatācijas izdevumiem. Tas ļauj saņemt starptautisku atzinumu kā labākajām savā klasē. Jūs varat iegādāties eVektor lidmašīnas par ražotāja cenām, sākot no
57.000 Eur
.

Šobrīd Jums ir unikāla iespēja pierakstīties uz testa lidojumiem oktobrī.

Piedāvājumā arī visā pasaulē pazīstamās itāļu rūpnīcas Tecnam lidmašīnas. Plašajā lidmašīnu klāstā ir modeļi, kas vislabāk atbilst gan privātai ekspluatēšanai, gan avio skolas apmācību procesam, gan arī komercvienībam. http://www.avioservice.eu/tecnam/

Oficiālais Tecnam pārstāvis Baltijā piedāvā šos un citus modeļus par ražotāja cenām. Zvaniet, un mēs būsim priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem un palīdzēt ar lidmašīnas izvēli. Kā arī palīdzēsim ar līzinga noformējumu, reģistrēšanu un apmācību.

Bizness

Tiem, kas uzskata mazo aviāciju par nopietna biznesa sfēru, tieši šobrīd ir labas iespējas īstenot projektus. Pēc detalizētākas informācijas sazinieties ar mums nekavējoties.

Apmācība

Sadarbībā ar Oksfordas Universitāti piedāvājam Jums datorizētus kursus patstāvīgai vienmotora lidmašīnas vadīšanas teorētiskās daļas apguvei. Šie kursi ir atzīti par labākajiem un populārākajiem visā Eiropā.

Komplekts sastāv no sešiem diskiem un tā standarta cena - 239,95 Ls , taču mēs esam priecīgi visiem mācīties gribētājiem sniegt 10% atlaidi un piedāvāt produktu par 215,95Ls (183Ls + PVN 18%)

Kursu saturā ietilpst arī iekšējie testi, kuri palīdzēs Jums pārbaudīt savas zināšanas. Jautājumu rašanās, kā arī neskaidrību gadījumā apmācību procesā Jūs vienmēr varēsiet atsūtīt mums pieprasījumu un saņemt kvalificētu atbildi.

Pilotiem, kuri vēlas paaugstināt savu kvalifikāciju, mēs piedāvājam teorētiskos materiālus, kuri palīdzēs Jums sagatavoties ATPL eksāmenam. Tā ir arī iespēja pārbaudīt sevi ar interaktīvā datorizētā eksāmena palīdzību ar vairāk nekā 2600 jautājumiem, kuri tiek izmantoti ATPL licences iegūšanas eksāmenā.

Papildus informāciju Jūs varāt iegūt šeit.

  • SIA "Tekara"
  • Telefons:+37122313131
  • Fakss: +3717552278
  • email: sales@avioservice.eu
  • Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!