Foto: MonacoFit.com
Baiba Dorne (44) ieguvusi slaidu augumu, pateicoties Latvijā populārajai notievēšanas aplikācijai MonacoFit.com. Baiba sarunā iedvesmo, kā jebkurā vecumā ikviens vienkārši un ātri var nomest lieko svaru.

Baiba, izstāsti, kas ir mainījies, kopš sāki lietot MonacoFit.com programmu?

Enerģija ar katru dienu pieauga, un nevis otrādi. Jau pirmās nedēļas laikā jutu rezultātus - viss ķermenis kļuva vieglāks un jutos arvien foršāk! Nometu jau vairākus kg. Turpinājumā svara zudums bija vienmērīgāks, un īsā laikā nometu 7 kg liekā svara. Vidukļa apkārtmēru neesmu mērījusi, taču tagad no 42. izmēra esmu pārgājusi uz 36. izmēru.

Ko esi darījusi iepriekš, lai noturētu sevi formā? Vai agrāk apmeklēji sporta zāli, varbūt biji mēģinājusi ēst veselīgāk?

Vienmēr esmu bijusi diezgan aktīva - esmu skrējusi, braukusi ar riteni, un, kā nu pratu, mēģināju arī pavingrot mājas apstākļos. Bet nekad jau iepriekš nebija zināšanu par pareizu uzturu un kā to savienot ar aktivitātēm, lai tas dotu reālu rezultātu. Agrāk ievēroju arī dažādas diētas, taču neko vairāk par pāris nomestiem kg nebiju sasniegusi. Nepameta tā sajūta, ka esmu par "lielu" un "mīkstu". Vajadzēja atrast veidu, kā izskatīties un justies labāk!

Ja tev jāsalīdzina, kā liekas lietot MonacoFit.com? Kas jauns tavā ikdienā, sekojot līdzi ēdienkartei?

Programmu ievērot bija ļoti vienkārši - es pat teiktu, ka neko pielikt un neko atņemt. Perfekti! Visa ēdienkarte man bija pilnīgs jaunums, bet bija viegli gatavot un ēst pēc plāna, jo programmā pati izvēlos produktus, kas man garšo. Dažreiz sanāca atkāpes no plāna.. Tomēr svarīgākais, ka vienmēr jutos paēdusi! Sākumā pat nelikās, ka kaut kas tāds ir iespējams - ēst veselīgi un nejusties izsalkušai.


Vai bija viegli sevi motivēt vingrot, ņemot vērā ikdienas steigu?

Vingrojumu plāns motivēja arī tad, kad nebija īpaši daudz brīvā laika. Ja godīgi - man visvairāk patika programmas piedāvātie ēdieni, jo sākot lietot uzturā tieši tos, jutu, kā uzlabojas pašajūta un sāka samazināties svars.

Jau tagad tev ir izdevies sasniegt teicamu rezultātu, esi zaudējusi 7 kg liekā svara. Ko tu ieteiktu tiem, kuri grib, bet nevar saņemties, lai sāktu strādāt pie sevis?

Kā es vienmēr saku savējiem - grūtākais ir sākt, bet pēc tam jau viss ir ļoti vienkārši! Mūsu veselība ir svarīgākais, un vēl vairāk - bērnu un ģimenes dēļ, lai varētu ilgāk rūpēties, būt kopā ar tuvajiem un baudīt dzīvi! Iesaku noteikti vismaz dažas dienas pamēģināt. Jo kamēr nepamēģināsi – neuzzināsi, cik lieliski tas ir!

Izmanto MonacoFit.com VASARAS IZAICINĀJUMA GARANTIJU – ja neiegūsi sapņu augumu, saņem samaksāto naudu atpakaļ!

Pavasara izaicinājums – piesakies MonacoFit.com šodien un uzreiz saņem:

+ Fitnesa ēdienkarti un treniņus 4x ātrākiem rezultātiem

+ Personīgu trenera un uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!