Foto: Publicitātes foto
Apdrošināšanas akciju sabiedrība "Balcia Insurance SE" pilda nozares modernizācijas solījumu un, iestājoties mikromobilititātes sezonai, sāk piedāvāt apdrošināšanas polisi "City Combo" alternatīvajiem pilsētvides pārvietošanās līdzekļiem, paziņo apdrošināšanas akciju sabiedrības valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus.

"Lai arī Rīga vēl tikai attīstās kā mikromobilitātes kustībai draudzīga pilsēta un pārvietošanās ar skrejriteni reizēm ir izaicinoša, ar jauno "City Combo" apdrošināšanu ir iespēja pasargāt sevi un apkārtējos, kā arī pašu pārvietošanās līdzekli pret negadījumu finansiālo risku. "Balcia" apdrošinās jebkuru moderno braucamrīku. Jo dzīvesstils mainās līdzi pilsētniekiem, tādēļ arī apdrošināšana vairs nevar būt tāda pati kā agrāk!", skaidro Lucaus.

Jaunā "Balcia" apdrošināšana "City Combo" apdrošina visa veida skrejriteņus, segvejus, skūterus, longbordus, velosipēdus un pārējos alternatīvos pārvietošanās līdzekļus visā Latvijas teritorijā.

Pilsētvidē uz ielas, ietves, parkā, autostāvvietā vai ceļa ir jābūt vieti pilnīgi visiem un tādēļ "Balcia" "City Combo" apdrošināšanas produkts un tā reklāmas kampaņa pielāgojas cilvēkiem, iestājas par izmaiņām sabiedrībā un kļūst par sociālo kustību, vēstot, cik svarīgi ir toleranti izturēties pret jebkuru, kurš atrodas kustībā.

"Balcia" radītajā apdrošināšanas produktā izmantota lietotājam ekomercijas vieglā pieeja, polisi iespējams noformēt un nopirkt interneta vietnē www.balcia.lv vai caur brokeriem, izvēloties vienu no trim apdrošināšanas līmeņiem, sākot no ikmēneša maksājuma 2,42 EUR apmērā. Ērtumu nodrošina, ka apdrošinājamajam transporta līdzeklim nav jābūt reģistrētam CSDD, apdrošināšanas līgums ir īss un skaidrs, maz, tajā minēto, izņēmuma punktu, kā arī lēmums par atlīdzības izmaksu tiek pieņemts īsā laikā, līdz 24 stundām par pirmo prēmijas daļu līdz 300 EUR apmēram.

"Balcia Insurance SE" ir Latvijā dibināta nedzīvības apdrošināšanas sabiedrība ar 29 gadu darbības pieredzi Baltijas valstīs, Polijā, Vācijā, Francijā un Itālijā. "Balcia" ir saņēmusi apdrošināšanas licences visiem nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumiem privātpersonām un uzņēmumiem. Sabiedrības konkurētspējas pamatā ir mūsdienīgas finanšu tehnoloģijas un klientiem draudzīgākie apdrošināšanas nosacījumi. Apdrošināšanas sabiedrībā strādā 170 profesionāli darbinieki ar centrālo biroju Rīgā un filiālēm Lietuvā, Polijā un Vācijā. No 2022. gada "Balcia" piedāvā apdrošināšanas pakalpojumus arī Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!