Foto: Publicitātes foto
Seriāls "Versaļa" ir atgriezies uz trešo un pēdējo sezonu! Jebkad visdārgākais franču TV seriāls pirmizrādi Latvijā piedzīvos kanālā Epic Drama. Vēsturiskā drāma stāsta par Francijas karaļa Luija XIV valdīšanas laiku.

Tiem, kas jau izbaudījuši "Versaļas" pirmās divas sezonas, trešā sezona piedāvās vēl vairāk grandiozitāti, humoru un intrigas. Seriāls atgriezīsies ar vēl lielākiem noslēpumiem kā spēka spēlēs, tā arī politikā.

Seriālu radījusi britu un amerikāņu komanda - Simons Mirens un Deivids Volštenkrofts ir pieredzējuši TV raidījumu scenāriju autori un producenti, kas līdzdarbojušies arī tādos seriālos kā "Noziedzīgie prāti" un "Spooks". "Versaļas" trešo sezonu režisējuši Klauds Šelli un Aude Albano, kuri atklāj: "Trešajā un noslēdzošajā "Versaļas" sezonā vēlējāmies īpašu uzsvaru likt uz Francijas vēstures tēlu un laikmetu portretējumu."

Seriāls neskaitāmos reģionos izpelnījies skatītāju atzinības. Pirmā sezona ASV kļuva par visatzītāko drāmu, ko noskatījās teju divi miljoni skatītāju. Laikraksts "Los Angeles Times" seriāla otro sezonu ierindoja 2017. gada desmit labāko seriālu klāstā.

Starptautiski atzītā un neticami bagātīgā 17. gadsimta drāma ir atgriezusies, un trešās sezonas pirmā sērija kanālā Epic Drama būs skatāma jau 4. augustā, pulksten 22!

Kanāls Epic Drama ir vislabākā augstas kvalitātes raidījumu platforma ikkatram drāmas fanam, kas visas diennakts garumā sniedz pieeju neskaitāmiem lieliskiem seriāliem dažādos žanros, tostarp noziegumu, mistikas, klasiskās literatūras, politikas un varas, kara, spriedzes piedzīvojumu, vēstures un fantāzijas. Lūdzu sazinieties ar savu televīzijas operatoru, lai uzzinātu par kanāla pieejamību!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!