Foto: Publicitātes attēli
Gardi ēdieni, izmeklēta publika, patīkama mūzika, īpaša atmosfēra un Daugavas saulrietu burvība.

Bārs, restorāns „EKSPORTS" savu darbību sāka vasaras beigās, kad jahtkluba piestātnē, līdzās jahtām, izveidoja gaumīgu terasi ar skatu uz ostu un Daugavu. Gan vasarā, gan ziemā šeit iespējams baudīt ekskluzīvo atrašanās vietu, vakara saulrietu un īpašo skatu, kas brīžiem liek aizpeldēt domās.

Iekštelpās pēc pamatīgajiem restaurācijas darbiem saglabāts mantotais interjers ar īpašā ozolkoka sienas mozaīku, kas papildināts ar dizaineres Zanes Vecumnieces veidoto dizainu un elegantajiem spoguļu griestiem un misiņa gaismekļiem.

Ņemot vērā restorāna īpašo atrašanās vietu, restorāna ēdienkartē pārsvars ir likts uz dažādiem zivju ēdieniem. Tajā pašā laikā arī ir padomāts par gaļas ēdienu cienītājiem. Restorāna ēdienkarti nekautrējoties var atzīt par gana spēcīgu.

Katru darba dienu restorāns piedāvā īpašo dienas pusdienu piedāvājumu, kas neatpaliek no restorāna ēdienkartes - dienas zupa 1,50 Ls, pamatēdiens 2,50 Ls.

No bārā atrodamā vīnu piedāvājuma ir iespējams, ko piemeklēt ikkatram izvēlētajam ēdienam. Bārā iespējams pasūtīt pasaules slavenos un bāra īpašos kokteiļus, kā arī iespējams pagatavos dzērienu, lai apmierinātu īpašas vēlmes.

Bārā īpaša uzmanību tiek pievērsta saviem darbiniekiem, kas ir daļa no bāra sejas. Bāru vada un aiz letes darbojas gan jau atzīti bārmeņi, gan jaunie perspektīvie, kas strādājuši tādos Rīgas labākajos bāros kā „B Bārs" un „Martinis". 

Piektdienu vakarus apmeklētājus priecē Live music vai Dj performances.



Bāra, restorāna „EKSPORTS" apmeklētājiem pieejama auto stāvvieta!

Darba laiks:
1d.-4d. 11:00-23:00
5d. 11:00-01:00
6d. 12:00-01:00
7d. 12:00-23:00

Email: barseksports@gmail.com
Tālr.: +371 26694045
Bāra adrese: Eksporta 1A, Rīga, Andrejosta (starp Elizabetes ielas sākumu un Pasažiera ostu, jahtkluba teritorijā)
Dienas piedāvājumiem iespējams sekot Facebook: http://www.facebook.com/pages/bars-restorans-EKSPORTS/215207311862715

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!