Foto: Publcitātes foto
Lietojot AENO ekoloģisko viedo sildītāju Premium, šoziem baudiet siltumu un ietaupiet naudu par apkuri un elektrības rēķiniem! Enerģijas ekonomija līdz* 50 % un videi saudzīga sildīšanas tehnoloģija ar infrasarkanajiem stariem atturīga dizaina sildierīcē

Jaunais dinamiskais viedās sadzīves tehnikas zīmols AENO paplašina savu sortimentu, laižot tirdzniecībā videi sadzīgu dizainisku augstākās klases viedo sildītāju, kas silda ar infrasarkanajiem stariem un konvekciju, patērējot maz elektroenerģijas un tā ļaujot ietaupīt.

Šajā rudens un ziemas sezonā pircēji Eiropā varēs pasūtīt jaunu preci – AENO videi saudzīgu dizainisku augstākās klases viedo sildītāju, kurā izmantota energotaupīgā infrasarkano staru tehnoloģija, nodrošinot mazu elektroenerģijas patēriņu. Tas ir izstrādāts un ražots Polijā, Eiropā.

Elektroenerģijas cenu kāpums un arvien lielākie rēķini par apkuri Eiropā ir izraisījuši enerģētisko krīzi. Gan individuāli lietotāji, gan uzņēmumi tam var rast risinājumu, mājas vai biroja apkurei izvēloties energotaupīgas sildierīces, kas patērē maz elektroenerģijas.

AENO sildītājs ir par 50 % efektīvāks nekā citi sildītāji un apsildes veidi – gaisa kondicionētājs, apsildāmās grīdas, centrālapkure – un piemērots līdz 30 m² lielu telpu apsildei. Izvēloties sildītāju savam dzīvoklim, lauku mājai, birojam, kafejnīcai, restorānam vai viesnīcai, izbaudiet gudras vienmērīgas apsildes ērtības.

Sildītājs strauji un efektīvi izmanto visu 700 W jaudu, lieki netērējot siltumu un naudu. Kad telpa ir uzsilusi līdz iestatītajai temperatūrai (komfortabla temperatūra ir aptuveni 24 grādi pēc Celsija), sildītājs automātiski izslēdzas, vairs netērējot elektroenerģiju. Vienmēr ir lētāk telpā uzturēt atbilstošo temperatūru. Tā iespējams ietaupīt elektoenerģiju un naudu un saglabāt siltumu visu apkures sezonu.

Turklāt šis ir dizaina sildītājs, kas lieliski iederas jebkurā interjerā, jo pieejams melnā vai baltā krāsā. Jūsu izvēle ir atkarīga no tā, vai gribat, lai sildītājs nemanāmi saplūst ar interjeru (balts uz balta) vai izceļas uz tā (melns uz balta). Šis modelis iederas jebkurā dzīvojamā istabā vai biroja telpā, ļaujot ietaupīt naudu, kā arī gādājot par veselīgiem apstākļiem un cilvēku labsajūtu.

Infrasarkano staru apsildes panelis ar zemu enerģijas patēriņu – vismaz līdz 700 vatiem – nodrošina elektroenerģijas ietaupījumu ar mērķtiecīgu lokālu objektu apsildi, netērējot enerģiju sildīšanai ārpusē.

Energotaupīgās infrasarkano staru tehnoloģijas dēļ AENO sildītājs ir ekonomiskāks nekā lielākā daļa tradicionālo apkures sistēmu, piemēram, gaisa kondicionētāji, gāzes sildītāji, centrālapkure, apsildāmās grīdas. Lielo energoefektivitāti un rentabilitāti AENO panāk tādējādi, ka netērē enerģiju sasilšanai, ventilatoru darbināšanai un gaisa sildīšanai.

AENO sildītājs darbojas, nepūšot gaisu un nesaceļot putekļus. Tas nerada piesārņojumu, smakas un troksni. Infrasarkanais elektriskais sildītājs AENO nesausina gaisu un nesadedzina skābekli telpā. Tādējādi tajā saglabājas esošais mitrums visas ģimenes labsajūtai.

Ar lietotājam ērto AENO lietotni sildītāju iespējams kontrolēt no jebkuras vietas pasaulē. Lai kur jūs atrastos, jūsu rīcībā ir izvēlne ar visām funkcijām ierīces darbināšanai:
- ieslēgšana un izslēgšana;
- telpas vēlamās temperatūras iestatīšana;
- apsildes grafika noteikšana, t. i., viena temperatūra dienā, cita – noteiktās nakts stundās;
- scenāriju izveide vairāku sildītāju ieslēgšanai un izslēgšanai;
- enerģijas patēriņa statistikas kontrole un uzraudzība;
- citu ierīču – blendera, robotputekļsūcēja u. c. – iestatīšana, izmantojot AENO ekosistēmu.

Sildītājs ir drošs bērniem un dzīvniekiem. Jūsu sirdsmieram tam ir bloķēšanas funkcija, tā ka sildītāju var turēt pat bērnistabā. Mobilā tālruņa lietotnē pieejamā bloķēšanas un izslēgšanas poga ļauj nodrošināties pret nejaušu sildītāja ieslēgšanu.

AENO sildītājs ir aizsargāts pret apgāšanos. Apgāzies sildītājs automātiski izslēdzas, sāk signalizēt un nosūta uz viedtālruni attiecīgu uznirstošo paziņojumu.

Iespējams arī regulēt paneļa temperatūru no 60 līdz 120 °C, lai tas sildītu nemainīgi, piemēram, kājas.

Sildītājs ir viegli uzstādāms, kā arī vienkārši un ātri iestatāms, lai sāktu darboties. Kad no Wi-Fi tīkla pievienojaties mobilā tālruņa AENO lietotnē, divas iestatīšanas darbības aizņem tikai vienu minūti:

1) vispirms iespraudiet sildītāja kontaktdakšu elektrības rozetē;

2) AENO lietotnē aktivizējiet sildītāju, izpildot tālruņa ekrānā redzamos norādījumus.


AENO sildītājs ir izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem. Tas ir īstens dizaina sildītājs. Jaunās ierīces minimālistisks dizains ar 11 mm rūdīta stikla korpusu un alumīnija kājām izskatās lieliski no jebkura skatpunkta.
Iegādājieties augstākās klases energotaupīgu sildītāju par labu cenu. Lietojot AENO ekoloģisko viedo sildītāju "Premium", baudiet siltumu un ietaupiet naudu!
AENO ekoloģisks viedais sildītājs "Premium" Latvijā ir pieejams pārdošanā no 2022. gada septembra.

PTA

Elkor

Par AENO

Jauno un dinamisko viedās sadzīves tehnikas zīmolu AENO ir izveidojis starptautisks augsti kvalificētu inženieru kolektīvs. Šī zīmola izstrādājumi tiek ražoti modernā ražotnē Ķīnā. AENO speciālisti, rūpējoties par patērētājiem, pastāvīgi cenšas uzlabot un paplašināt preču funkcionalitāti. Lai palielinātu produkcijas vērtību un kvalitāti, kā arī optimizētu piegādes maršrutus mazumtirdzniecības ķēdēm un galalietotājiem, Polijā, Eiropā, ir palaista augstākās klases ekoloģiska viedā sildītāja ražošanas līnija.

AENO misija ir padarīt viedās tehnoloģijas vairāk pieejamas, lai tās uzņemtos parastos ikdienas darbus un atvieglotu mājas soli.

Zīmola sortimentā ir gaisa attīrītāji, mitrinātāji, robotputekļsūcēji, rokas putekļsūcēji, tvaika slotas, apģērbu tvaicētāji, tējkannas, elektriskie grili, blenderi, elektriskās cepeškrāsnis, "Sous-Vide", vakuuma iepakotāji, elektriskās zobu sukas un irigatori u. c. preces.

Jaunumus un sīkāku informāciju skatiet vietnē www.aeno.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!