Foto: Publicitātes foto
Kamēr daudzi no mums ir spiesti atrasties mājās, internets kļūst par lodziņu lielā, joprojām kaut kur tur, ārā, eksistējošā pasaulē. Lekcijas, seriāli, online kursi, "YouTube" video blogi, ēdienu piegāde – tas viss notiek ar interneta starpniecību un palīdz pakavēt sarežģīto karantīnas laiku.

Viens no variantiem, kā uzlabot sev garastāvokli, ir, protams, tiešsaistes iepirkšanās. Ja jūs vēl neesat dzirdējuši par ekskluzīvu veikalu "BestSecret.com", tad ir pienācis laiks par to uzzināt ko vairāk. "BestSecret.com" nav vienkāršs interneta veikals, tā ir "modes ministrija", kurā var nokļūt tikai ar ielūgumu, kuru skaits ir ierobežots. Kad jūs saņemat ielūgumu no esošajiem "ministrijas" locekļiem, jūs reģistrējaties online veikalā un tad varat piekļūt tūkstošiem starptautiski pazīstamu zīmolu, piemēram, "Guess", "Max Mara Weekend", "Balenciaga", "Calvin Klein", "Diesel", "Nike", "Converse", DKNY, "Furla", "Jimmy Choo" u.c.

Taču jums nav nepieciešams meklēt kādu, kurš jau lieto šo interneta veikalu, lai saņemtu ielūgumu. Veikals "BestSecret.com", ienākot Latvija, tieši "Delfi" lasītājiem ir sagatavojis ekskluzīvus ielūgumus pievienoties platformai. Reģistrējieties veikalā, izmantojot šo saiti, kas būs pieejama ierobežota laika periodā, un kļūstiet par daļu no modīgām aprindām!

Lai jūsu uzturēšanās mājās kļūtu nedaudz gaišāka, mēs aicinām doties kopā ar mums uz dārgumu medībām, un rezultātā jūs palutināsiet savas acis un dvēseli. Turklāt "BestSecret.com" pastāvīgi piedāvā atlaides – te būs atlaižu piedāvājumi līdz pat 80%, kas padara iepirkšanās šajā veikalā par izdevīgu darījumu.

Stilīgie bērni

Viens no priekiem, ko maz ar ko var salīdzināt, – tas ir saģērbt bērniņus, jo īpaši kamēr tie vēl ir tādā vecumā, kad nevar protestēt pret vecāku izvēli. Interneta veikala sortimentā ir bērnu apģērbs jebkuram vecumam un gaumei. Jums būs iespēja atrast dažādas drēbītes mazuļiem, bet, ja jums ir vecāki bērni, tad tiešsaistes iepirkšanās var kļūt par aizraujošu kopā pavadītu laiku. Jūs domājāt, ka jūsu meita vēlas rozā kleitu ar zemenītēm, bet viņa tās vietā grib t-kreklu ar Ninjago? Ļaujiet viņai izdarīt patstāvīgu izvēli – iespējams, pēc gadiem viņa būs ļoti pateicīga jums par šo.

Nodarbojieties ar sportu pa skaisto

Ir dzirdēts, ka skriešanā pats grūtākais ir sasiet šņores. Pēc tam atliek tikai skriet. Radīt enerģisku noskaņojumu palīdzēs skaists sporta apģērbs, kuru jūs varat uzvilkt, lai veiktu mājas treniņu. Daudzi sporta klubi piedāvā trenēties tiešsaistē reālā laikā, tāpēc, izņemot slinkumu, mums vairs nav atlicis nekādu atrunu. Ērts sporta apģērbs no mīļākajiem zīmoliem, iespējams, motivēs jūs ikdienas treniņiem. Uzvelkam sporta autfitu no "Nike" vai "Adidas", ieslēdzam kardio treniņu "YouTube"... uzmanību, gatavību, starts!

Ērtas mājas drēbes arī mēdz būt skaistas

Ja līdz šim brīdim jūs pieturējāties pie domas, ka mājās ir vislabāk valkāt vecas drēbes, kas kļuvušas par nepiemērotām "iziešanai ēterā", tad, iespējams, ir vērts pārskatīt savus dzīves principus. Nobružāti džinsi, t-krekli ar caurumiem, novecojuši halāti – tas viss var doties uz vēstures mēslaini. Izņēmumu var izdarīt tikai tad, ja jūs šīs lietas patiešām mīlat un tās sagādā jums baudu. Ja tas tā nav, tad dodieties uz "BestSecret.com", izvēlieties sev jaunas ērtas mājas bikses un mīkstu flīsa jaku. Uzdāviniet sev mājīgu pidžamu, kurā gulēt būs īsts baudījums. Ja jums patīk staigāt džinsos, pievērsiet uzmanību džinsiem no mīksta un elastīga auduma – tajos būs tikpat ērti kā brīvajā sporta tērpā.

Izsmalcināta apakšveļa noskaņojuma radīšanai

Internetā daudz joko par to, ka jaunajos apstākļos par visvairāk bezjēdzīgu apģērba gabalu ir kļuvis krūšturis (dāmas, kurām pirmā izdarāmā lieta, atnākot mājās, ir noņemt krūšturi, tagad piekrītoši māj ar galvu). Tomēr skaista apakšveļa var radīt pikantu noskaņojumu jūsu ikdienā. Ja jūs noliedzat mežģīnes kā klasi, tad uz "BestSecret.com" var piemeklēt plānu bezvīļu veļu, kurā jutīsieties maksimāli komfortabli.

Patīkami sīkumi mājai

Tāpat kā pulksteņi, jostas vai auskari spēj papildināt jebkuru tēlu, mājas aksesuāri var radīt pavisam īpašu atmosfēru. Spilveni un segas, gaismas ķermeņi un dekoratīvie šķīvji, satīna un zīda gultas veļa, vīna glāzes, gaisa atsvaidzinātāji, sveces un vāzes... visas šīs lietas var padarīt jūsu māju mājīgu un unikālu. Vienalga vai jūs rūpīgi sekojat modes trendiem, vai atdodat priekšroku mūžīgi dzīvajai klasikai, jebkurā gadījumā interneta veikalā varēsiet piemeklēt kaut ko tieši savai gaumei, kas priecēs katru dienu. Kas to lai zina, varbūt apzeltīta Budas galva – tas ir tas, kas jums ir nepieciešams tieši tagad?

Šķiet, jūs jau vēlaties piereģistrēties "BestSecret.com"? Mēs ar interneta veikalu esam sagatavojuši jums īpašus ielūgumus – klikšķiniet šeit un pievienojieties aizraujošai pirkumu pasaulei!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!