Mūsdienu darījumu cilvēka dzīvi ir grūti iedomāties bez mobilā tālruņa un datora ar interneta pieslēgumu. Dienas gaitā mēs atbildam uz tālruņa zvaniem, elektroniskajām vēstulēm, vadām tikšanās, slēdzam līgumus un meklējam nepieciešamo informāciju internetā. Laika kļūst arvien mazāk, bet rēķini par sakaru pakalpojumiem aug.
Telekomunikāciju kompānija "BITE Latvija", kas tirgū atšķiras ar īpašu attieksmi pret dažādiem jaunievedumiem, ir veltījusi īpašu uzmanību darījumu cilvēku vajadzībām. Šī iemesla dēļ kompānija martā sāka piedāvāt jaunu pakalpojumu, kas nodrošina virkni priekšrocību. Pirmkārt, tas palīdz samazināt izdevumus par telekomunikāciju pakalpojumiem; otrkārt, tas sniedz iespēju iegādāties jaunākās paaudzes tālruņus par izdevīgām cenām.

Kļūstot par BITES klientu, katrs biznesa klients gūst izdevību iegādāties mūsdienīgu mobilo tālruni, kas apvieno sevī mobilā telefona un internetam pieslēgta datora pamatfunkcijas. Turklāt, atbalstot 3G tehnoloģijas, šāds tālrunis nodrošina augstas kvalitātes sakarus un ātrāku datu pārraidi. Modernie mobilie tālruņi par cenām, sākot no 1 lata, piedāvā videozvana un dokumentu pārlūkošanas funkcijas, tiem ir iebūvēta brīvroku sistēma un USB ports, tie ļauj lasīt elektroniskā pasta vēstules un atbildēt uz tām. Turklāt tiem ir 1 GB liela atmiņa – pietiekami apjomīga, lai ielādētu, saglabātu un noskatītos pilnmetrāžas mākslas filmu. Plašais polifonisko melodiju un spēļu klāsts, kas atrodams šādā tālrunī, palīdzēs īsināt laiku, gaidot lidmašīnu vai tikšanos kavējošu partneri.

Slēdzot līgumu ar BITI, ir iespējams ne tikai iegādāties mūsdienīgus biznesa klases mobilos tālruņus par īpaši izdevīgām cenām, bet arī izmantot pakalpojumu, kas ļauj veikt bezmaksas zvanus starp kolēģiem, un izdevīgu tarifu zvaniem uz visiem Latvijas tīkliem – par tikai 5 santīmiem minūtē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!