Foto: Publicitātes foto
Nu jau 22. reizi Rīgā norisināsies tradicionālais Ziemassvētku labdarības tirdziņš, kuru organizē Starptautiskais sieviešu klubs (IWCR). Pasākumu atbalsta vairāk nekā 30 ārvalstu vēstniecības un biznesa pārstāvji.

Ziemassvētku labdarības tirdziņš ir lieliska iespēja iepazīties ar dažādu valstu kultūru tradīcijām, izbaudīt daudzveidīgu virtuvi, klausīties Ziemassvētku dziesmas bērnu izpildījumā un iegādāties dāvanas saviem mīļajiem: amatnieku izstrādājumus, rotaļlietas.

Apmeklētājiem arī būs iespēja piedalīties labdarības izsolē. Izsole tiks rīkota ar dažādu biznesa nozaru pārstāvju dalību, kuru vidū būs arī izglītības sfēras pārstāvji – RBS (Rīgas Biznesa skolas) Angļu valodas centrs. Izsoles ietvaros Angļu valodas centrs piedāvās apmeklētājiem neparastu izsoles priekšmetu – sertifikātu angļu valodas apmācībai gandrīz 500 eiro vērtībā. To iegādāties varēs jebkurš labdarības pasākuma dalībnieks. Sāciet Jauno gadu ar jauniem mērķiem un iegādājieties sertifikātu sev vai kā dāvanu saviem tuvajiem, jo Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem! Izmantot sertifikātu varēs līdz mācību gada beigām, piereģistrējoties kursiem līdz 2019. gada aprīlim.

Apmeklēt Ziemassvētku labdarības tirdziņu un piedalīties izsolē var jebkurš interesents. 2017. gada Ziemassvētku labdarības tirdziņa laikā ar sponsoru, vēstniecību un IWCR locekļu atbalstu tika saziedoti vairāk nekā 40 000 eiro. Visi līdzekļi tika nodoti 17 labdarības organizācijām visā Latvijā. Organizācijas tika rūpīgi atlasītas pēc to nozīmības pakāpes valstī un no tā, cik ļoti tās koncentrējas uz palīdzības sniegšanu sievietēm un bērniem.

Ziemassvētku labdarības tirdziņš norisināsies sestdien, 01. decembrī no plkst. 11:00 līdz 16:00, Rīgas Domē (Rātslaukums 1, Rīga).

Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrs (RBS ELC) – labi organizēti intensīvie kursi:

*vakara grupām - 8 akadēmiskās stundas nedēļā;
*katrai vakara grupai ir divi pasniedzēji;
*kursu cenā ir iekļautas mācību materiāli un papildmateriālu izmaksas;
*centrā valda mācību procesu veicinoša atmosfēra;
*studentiem, kas izgājuši pilnu mācību kursu – dāvanā speciāli piemeklēta lasīšanas grāmata;
*ērta atrašanās vieta – Rīgas centrā vai Jūsu kompānijas telpās;
*vislabākās cenas un kvalitātes attiecība.

RBS Angļu valoda ir vairāk nekā angļu valoda!

Lai noskaidrotu vairāk informācijas par mācību iespējām, spiediet šeit vai zvaniet pa tālruni 67089800.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!