Foto: Publicitātes attēli

Transporta un sakaru institūts (TSI) ar prieku paziņo, ka no 2013./2014.studiju gada TSI piedāvā budžeta vietas skolu absolventiem, kas stājas pirmajā kursā bakalaura un profesionālajās studiju programmās. Labākie reflektanti varēs studēt privātajā institūtā pilnīgi bez maksas!

Budžeta vietas 2013./2014.studiju gadam ir paredzētas visās TSI bakalaura un profesionālajās studiju programmās dienas nodaļas studentiem. Konkursā uz budžeta vietām var piedalīties Latvijas vidējo vispārizglītojošo skolu un profesionālo mācību iestāžu beidzēji. Izredzes studēt bez maksas ir visiem skolu absolventiem, kuru vērtējums centralizēto eksāmenu sertifikātos un vidējās izglītības atestātā atbildīs izvirzītajām prasībām.

Dalībai konkursā uz budžeta vietām tiek aicināti pieteikties arī pilsētas, republikas un starptautisko olimpiāžu matemātikā, fizikā vai informātikā godalgoto vietu ieguvēji un TSI olimpiādes uzvarētāji.

Tāpat kā Latvijas valsts augstskolās, arī TSI ir paredzēta budžeta vietu rotācija. Budžeta vieta tiek saglabāta studentam visu studiju laiku, ja viņam ir labas sekmes. Pretējā gadījumā budžeta vieta, saskaņā ar TSI valdes lēmumu, tiek piedāvāta citam - tā paša kursa studentam, kura sekmju rādītāji atbilst izvirzītajām prasībām.

Lai piedalītos konkursā, iesniedziet dokumentus TSI Uzņemšanas komisijai, kas strādās no 1.jūlija līdz 24.augustam.

Plašāku informāciju par budžeta vietu iegūšanas un saglabāšanas noteikumiem lasiet šeit.

TSI piedāvā arī stipendijas un atlaides studijām līdz 50%!

Kvalitatīvas studijas - veiksmīgas nākotnes iespēja!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!