Foto: unsplash
Dāvanu karšu centrs FromMe.lv izpētīja, kādas dāvanu kartes ziemas periodā visbiežāk iegādājas vīrieši. Šis ceļvedis vīrietim var būt labs avots, kur smelties pieprasītāko dāvanu idejas un arī to, kādas Ziemassvētku dāvanas izvēlēties.

Apkopotā informācija rāda, kādi ir vīriešu paradumi, izvēloties un pērkot dāvanu kartes. Vērts atcerēties, ka daudzos gadījumos cilvēka izvēle, pērkot dāvanu, parāda arī to, kādu dāvanu viņš vēlētos saņemt pats. Protams, ņemot vērā dzimumu atšķirības. Piemēram, vīrietis pats sev skaistumkopšanas pakalpojumu dāvanu kartes vēlētos saņemt krietni retāk kā daiļā dzimuma pārstāves.

Ja vēlies uzzināt, kādas dāvanu kartes izvēlas sievietes, lasi "Kādas dāvanu kartes sievietes pērk ziemā".

1. vieta – Kolonna skaistumkopšanas salona dāvanu karte

39.3% no top desmitnieka pirktākajām dāvanu kartēm ir skaistumkopšanas salonu Kolonna pakalpojumi. Populāra ir vispārējā Kolonnas dāvanu karte vidēji 20-50 eur vērtībā, kā arī dāvanu karte sejas kopšanai un ādas mitrināšanai 37.00 eur vērtībā.

Vairāk:
Kolonna skaistumkopšanas salona dāvanu karte no 5.00 eur
Sejas kopšana un ādas mitrināšana salonā Kolonna 37.00 eur

2. vieta – Universālā dāvanu karte Unikarte

13.1% no top 10 pirktajiem dāvanu karšu veidiem ir Unikarte, ko var izmantot pie visiem FromMe sadarbības partneriem. Unikarte ir ērta ar to, ka to var izmantot pilnībā vai pa daļām pie viena vai vairākiem uzņēmumiem.

Vairāk: Universālā dāvanu karte Unikarte no 5.00 eur

3. vieta – Joker klubs dāvanu karte

8.3% izvēlas atpūtas centra Joker klubs dāvanu kartes – visbiežāk tā ir SPA atpūta Joker klubā 2 personām 38.00 eur vērtībā. Arī Joker klubs vispārējā dāvanu karte ir pieprasīta, jo ar to var izmantot visus kluba pakalpojumus – fitnesa klubu, SPA un citus.

Vairāk:
Joker klubs dāvanu karte no 5.00 eur
SPA atpūta Joker klubā 2 personām 38.00 eur

4. Vieta – maizes ceptuves "Lāči" ekskursiju dāvanu kartes

8.2% no TOP 10 pirkumiem ir tautā iemīļotā uzņēmuma "Lāči" dāvanu kartes – gan vispārējā dāvanu karte, gan ekskursiju un kliņģera cepšanas dāvanu kartes 15.00 un 45.00 eur vērtībā.

Vairāk:
Maizes ceptuve "Lāči" dāvanu karte no 5.00 eur
Kliņģera cepšana maizes ceptuvē "Lāči" līdz 5 personām 15.00 eur
Ekskursija un kliņģera cepšana maizes ceptuvē "Lāči" 5 personām 45.00 eur

5. vieta – SPA Hotel Ezeri dāvanu karte

7.1% vīriešu starp 10 populārākajām izvēlas SPA Hotel Ezeri dāvanu kartes, pieprasītākā dāvanu karte ir SPA pirts kompleksa apmeklējums 2 personām 30.00 eur vērtībā.

Vairāk:
SPA Hotel Ezeri dāvanu karte no 5.00 eur
SPA pirts kompleksa apmeklējums Hotel Ezeri 2 personām 30.00 eur

6. vieta – Helios veselības un skaistuma centrs dāvanu karte

6% vīriešu izvēlas Helios veselības un skaistuma centra dāvanu kartes, kuras var izmantot dažādiem Ogrē strādājošā centra pakalpojumiem – masāža, antistresa SPA rituāls, ūdens terapija, sejas kopšana u.c.

Vairāk:
Helios veselības un skaistuma centra dāvanu karte no 5.00 eur

7. vieta – Citrus SPA dāvanu karte

4.8% gadījumu no top 10 izvēlas Citrus SPA dāvanu kartes, kura pakalpojumos ietilpst romantiska SPA atpūta pārim par 20.00 eur, masāža, baseins ar kaskādi, u.c. Citrus SPA strādā Jēkabpilī – laba ideja kā apvienot romantisku atpūtu ar ceļojumu pa Latviju!

Vairāk:
Citrus SPA dāvanu karte no 5.00 eur
Atpūta diviem Citrus SPA no 5.00 eur

8. vieta – veikalu tīkla Ieroči dāvanu karte

4.75% iegādājas veikalu tīkla Ieroči dāvanu kartes, kuras vairākās vietās Latvijā var izmantot, lai izvēlētos preces medniekiem (medību ieroči un aprīkojums) un makšķerniekiem (makšķerpiederumi un aprīkojums).

Vairāk:
Veikalu tīkla Ieroči dāvanu karte no 10.00 eur

9. vieta – Old Riga Garra Rufa dāvanu karte

4.7% iegādājas Old Riga Garra Rufa dāvanu kartes, visbiežāk – ārstnieciskā kāju un muguras masāža par 35.00 eur un muguras masāža par 25.00 eur.

Vairāk:
Old Riga Garra Rufa dāvanu karte no 14.00 eur
Muguras masāža 25.00 eur
Ārstnieciskā kāju un muguras masāža 35.00 eur

10. vieta – Stenders dāvanu karte

3.6% iegādājas Stenders dāvanu kartes, kuras var izmantot populārā veikalu tīkla kosmētikai un citām precēm vairākās vietās Latvijā.

Vairāk:
Stenders dāvanu karte no 5.00 eur

FromMe.lv ir dāvanu karšu centrs sirsnīgai dāvanu izvēlei. Dāvanu kartes atpūtai, izklaidei, skaistumam, piedzīvojumiem, kā arī praktiskas un noderīgas dāvanu kartes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!