Foto: Publicitātes foto
Visticamāk, šī raksta iedvesmoti uzreiz nesteigsiet mainīt banku, taču mums ir vairāki labi iemesli, kāpēc to ir vērts darīt, ja īstā sajūta ir atnākusi.

Pirmais un pats svarīgākais – pieejamība

Cik viegli jūs savā bankā varat norunāt tikšanos ar tās vadītāju? Cik bieži kādu finanšu lēmumu pieņemšanai jums piedāvāts bankas augsta līmeņa eksperta viedoklis vai konsultācija? Industra bankā arī bankas vadītājs ir pieejams biznesa klientiem, lai tiktos, piemēram, pirms uzņēmums pieņem lēmumu sākt sadarbību. Vai bankas finanšu direktors, lai palīdzētu pieņemt kādu uzņēmumam būtisku lēmumu, tāpat arī speciālisti e-komercijas, ieguldījumu vai uzņēmumu kreditēšanas jomā. Savukārt ikdienas lietu ērtai kārtošanai mūsu biznesa klientiem katram nozīmēts savs darījumu vadītājs, pieejams zvana attālumā.

Otrsvaram viegli iejusties uzņēmēju ādā

AS "Industra Bank" ir Latvijas uzņēmēju veidota banka, tāpēc mums ir viegli iejusties savu klientu ādā un izprast viņu biznesa vajadzības. Lai piepildītu klientu gaidas un sniegtu vajadzībām atbilstošo, bankas komandā sapulcēti augsta ranga profesionāļi. Izpratne par uzņēmēju darba ikdienu un profesionālā komanda nozīmē, ka mēs darīsim visu, lai piedāvātu tieši jums atbilstošāko, un vienmēr ar cieņu izturēsimies pret jūsu laiku. Tas ir mūsu solījums.

Trešais – ko sola visi, bet retais spēj nodrošināt

Mēs kā neliela banka spējam sniegt patiesi individuālu sadarbību – mēs ieklausāmies savu klientu vajadzībās un piedāvājam nepieciešamo, sadarbojoties kā līdzvērtīgi partneri. Sākot no dažādiem ikdienas bankas pakalpojumiem, ieskaitot maksājumu kartes, valūtas maiņu, POS termināļus un e-komercijas risinājumus, līdz pat komplicētām vajadzībām pēc finansējuma. Mēs esam ātri un efektīvi lēmumos un rīcībā – strādājam praktiski un vienkārši, runājam skaidri un tieši.

Ceturtais liriskai atkāpei un noslēgumam – nekā lieka

Nenoliedzami, prasības naudas atmazgāšanas jomā dara savu un attiecas arī uz Industra bankas ikdienu, tāpēc mēs darām visu nepieciešamo savu klientu biznesa pārzināšanai, un tas ir arī bankas interesēs – veidot godīgu un atklātu sadarbību. Taču mēs apsolāmies katru reizi, pirms pieprasīt no saviem klientiem kādus dokumentus vai datus, vispirms pajautāt sev – vai tos mums tiešām vajag. Vai arī tā ir rutīna, jo iepriekš tā darījām.

Ērti uzņēmumam, ērti darbiniekiem

Un te šī raksta esence – mūsu šīs dienas piedāvājums jūsu uzņēmumam un darbiniekiem. Zināms, ka lielā mērā uzņēmuma veiksmi nosaka tā komanda. Tāpēc darbinieku ērtības, neapšaubāmi, ir daļa no uzņēmuma vērtībām.

Izvēloties "Industra Bank" par savu finanšu partneri, jūsu uzņēmums iegūs lieliskus nosacījumus sadarbības uzsākšanai, bet darbinieki – uzticamu un pārbaudītu maksājumu karti – "Mastercard" debetkarti ar īpašiem nosacījumiem.c"Mastercard"® ir uzticama un pasaulē atzīta maksājumu karte gan biznesa vajadzībām, gan visplašākajam norēķinu pielietojumam ikdienā.

Līdz marta beigām piedāvājam īpašus nosacījumus sadarbības uzsākšanai uzņēmumiem un to darbiniekiem.

"Industra Bank". Patiesām partnerattiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!