Foto: Natural Pharmaceuticals

Pētījumi liecina, ka līdz pat 90% Latvijas iedzīvotāju ir zems D vitamīna līmenis**. Tā ir viela, kas sniedz vērtīgu atbalstu mūsu galvenajiem veselības aspektiem, stiprina imūnsistēmu un padara mūsu kaulus, zobus un citas ķermeņa daļas stiprākas. Šī iemesla dēļ "Natural Pharmaceuticals Group" atgriežas ar savu kampaņu, kuras ietvaros uzņēmums līdz šim ir izplatījis 700 000 "VitaSolaris® D3" iepakojumus 12 mēnešiem bez maksas* visā Centrālajā un Austrumeiropā. "VitaSolaris® D3" ir Norvēģijā ražots uztura bagātinātājs ar D vitamīnu. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā iegūt šo iepakojumu sev.

Mūsu ķermenis D vitamīnu saņem divos veidos: D vitamīns tiek izstrādāts mūsu ādā, reaģējot uz saules gaismas stariem vai uzņemot to ar pārtiku. Latvijas iedzīvotājiem tā nav optimāla situācija. Rudens-ziemas sezonā mūsu valstī nav daudz saulainu dienu, un gaisa temperatūra parasti ir zema. Labākais D vitamīna avots ir treknās jūras zivis. Diemžēl, tās uzturā lietojam pārāk maz.

Kādi ir D vitamīna avoti, un cik daudz no tā mums vajadzētu patērēt?

Lai apgādātu savu organismu ar pietiekamu daudzumu D vitamīna, mums katru dienu būtu jāapēd aptuveni 100 g zuša, 200 g laša vai 20 olu dzeltenumi. Tāpēc mūsu uzturā uzņemt pietiekami daudz D vitamīna nav neiespējami, taču zivju cenas to neatvieglo. No otras puses, 20 olas nav tas, ko cilvēka kuņģis varētu izturēt.

Kāpēc pat 20? Atbilde ir vienkārša: vienā olā ir apmēram 37 SV (starptautiskās vienības) D vitamīna, savukārt ieteicamā dienas deva lielākajai daļai cilvēku svārstās no 800 līdz 2000 SV. Senioriem un cilvēkiem ar lieko svaru var būt nepieciešams pat vairāk.

"VitaSolaris ® D3" un citi D vitamīna produkti

Veikalu plaukti ir pilni ar D vitamīna uztura bagātinātājiem. Tātad, ar ko "VitaSolaris ® D3" izceļas no citu līdzīgu produktu pūļa? Pirmkārt un galvenokārt, tajā ir daudz D3 vitamīna, kura ražošana ir daudz dārgāka nekā D2, un tas ir faktors, kas parasti padara uztura bagātinātājus ievērojami dārgākus, savukārt "VitaSolaris ® D3" ir pieejams bez maksas*.

Ļoti liela nozīme ir arī produkta izcelsmei. "VitaSolaris ® D3" ir ražots Norvēģijā, tādēļ "Natural Pharmaceuticals" to uzskata par produkta kvalitātes garantiju. Viena kapsula satur 2000 SV vitamīna D ieteicamās dienas devas.

"Viss, kas jums jādara, lai iegūtu D vitamīna gada krājumu, ir jādodas uz vietni www.bezmaksasvitaminsd.lv un jāaizpilda vienkārša veidlapa. "VitaSolaris® D3" iepakojums tiks piegādāts jums dažu dienu laikā."

Kā saņemt savu „VitaSolaris ® D3" krājumu 12 mēnešiem?

Lai saņemtu D vitamīna gada krājumu bez maksas*, vienkārši jādodas uz vietni www.bezmaksasvitaminsd.lv un jāaizpilda anketa. „VitaSolaris® D3" tiks piegādāts uz jūsu pastkastīti tikai pāris dienu laikā, un jums būs jāapmaksā tikai piegādes izmaksas – EUR 2,49.

Turklāt, „Natural Pharmaceuticals" garantē, ka pats produkts tiek nodrošināts bez maksas un, ka šim piedāvājumam nav slepenu nosacījumu. Šī ir vienreizēja iepakojuma piegāde, nevis abonements. Piedāvājums ir ierobežots ar vienu „VitaSolaris® D3" 12 mēnešu iepakojumu katrai mājsaimniecībai***.

„Natural Pharmaceuticals": 3 miljoni klientu un vairāk nekā 10 gadu pieredze Centrālajā un Austrumeiropā.

„Natural Pharmaceuticals", "VitaSolaris® D3" ražotājs un uzņēmums, kas izveidojis šo kampaņu, Polijā darbojas jau vairāk nekā 10 gadus. Šajā laikā „Natural Pharmaceuticals" ir iemantojis savu klientu uzticību visā Centrālajā un Austrumeiropas reģionā. Polijā uzņēmums tika apbalvots ar „Klientam draudzīgs uzņēmums" sertifikātu (8 gadus pēc kārtas). Tieši Polijā „Natural Pharmaceuticals" uztura bagātinātāji ir saņēmuši apbalvojumu kā „Gada veselīgais zīmols" (2020. gadā „OmegaMarine", 2021. gadā „MemoreX" — Polijas „MemoComplex" zīmols).

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu


*Produkts ir bezmaksas, Jūs maksājat tikai 2,49 EUR par pasta izdevumiem
**http://www.osteoporozesasociacija.lv/
***Akcija attiecas tikai uz vienu pasta adresi un katra ģimene var iesniegt tikai vienu pieteikumu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!