Foto: Publicitātes foto
Tuvojas rudens vīrusu laiks un tikai retajam nerodas jautājums – kā sagatavot savu imūnsistēmu kārtējo rudens infekciju uzbrukumiem?

Kā zināms, tikai no mūsu imūnsistēmas stāvokļa ir atkarīgs, kā mūsu organisms spēs pretoties iebrucējiem un vai spēs atkopties pēc pārciestas slimības. Novājināta imūnsistēma var būt cēlonis ne tikai smagai slimības gaitai dažādu infekciju gadījumos, bet pat ilgtermiņā novest pie dažādu hronisku slimību veidošanās, ieskaitot pat ļaundabīgos audzējus.

Diemžēl viens universāls tests, kas spētu noteikt imūnsistēmas stāvokli, neeksistē, jo šī sistēma ir ārkārtīgi sarežģīta gan uzbūvē, gan darbībā. Par vājas imūnsistēmas indikatoriem parasti tiek uzskatīta bieža un ilga slimošana, kā arī komplikācijas pēc slimībām. Par to var liecināt arī tas, ka, neskatoties uz sliktu pašsajūtu, nekad nav vērojama paaugstināta ķermeņa temperatūra – imūnsistēmas aizsargreakcija. Par vāju imūnsistēmu var liecināt arī šādas pazīmes: hronisks nogurums, sausa āda, herpes, stomatīts, plāni mati un nagi, bāla āda, locītavu un galvas sāpes, muskuļu vājums, sasprēgājušas lūpas un citas pazīmes.

Nepareizi strādājošas imūnsistēmas pazīmes var būt arī alerģiskas reakcijas, kas būtībā ir imūnsistēmas hiperaktivitāte. Tādēļ īpaši svarīgi ir imūnsistēmu nevis nepārdomāti stimulēt, bet gan to noregulēt, atjaunojot bioloģiski aktīvo vielu līdzsvaru organismā.

Jā, biežāk izplatītie cēloņi vājai imūnsistēmai ir visdažādāko vitamīnu, minerālvielu un aminoskābju trūkums organismā, kas nepieciešami tās darbībai. Ir zinātniski pierādīts, ka imūnsistēmas nevainojamai darbībai ir nepieciešami vitamīni D, B6 un B12. Tikai D vitamīns vien rudens-pavasara periodā trūkst līdz pat 82% Latvijas iedzīvotāju – tā liecina RSU 2015. gada pētījums. Ja pieskaita vēl cilvēkus ar B grupas un citu vitamīnu deficītu, tad šī problēma jau var skart teju katru Latvijas iedzīvotāju.

Tātad secinājums viens – bez šīs "degvielas" nevaram sagaidīt nekādu labo atdevi no imūnsistēmas, tātad vājas imūnsistēmas riska grupā var būt jebkurš, pat paši sportiskākie un spēcīgākie var pēkšņi tikt smagas slimības pārsteigti – kā to mums parādīja arī šī pandēmija.

Jautājums viens – kā ar dabīgiem līdzekļiem ātri likvidēt šo bioloģiski aktīvo vielu deficītu organismā?

Dabīgo vitamīnu klāsts aptiekās nav īpaši plašs, turklāt augu valsts produktos tie ir sastopami pārāk niecīgās devās, lai spētu kompensēt to trūkumu organismā, īpaši ja runa ir par vitamīniem D un B12. Diemžēl pat tajos vitamīnos, kas tiek plaši reklamēti kā dabīgas izcelsmes, šie vitamīni nereti tiek pievienoti sintētiski, jau iepriekš minētā iemesla dēļ. Ja vēlamies izvairīties no sintētisko vitamīnu lietošanas – izvēle nepaliek liela.

Patīkams izņēmums dabīgo multivitamīnu klāstā ir tāds produkts kā "Epsorin" pilieni. Tie tiek iegūti no Jakutijas ziemeļbriežu jaunajiem radziņiem (pantiem), bioloģiski aktīvās vielas ekstrahējot spirtā. Panti skrimšļa stadijā satur praktiski visus cilvēka veselībai nepieciešamos vitamīnus, minerālvielas un aminoskābes, turklāt to iegūšana nenodara ne mazāko ļaunumu dzīvniekam un tā salīdzināma ar vilnas cirpšanu aitām. Līdz ar to pat veģetāriešiem un vegāniem būtu vērts apsvērt šī preparāta lietošanas iespēju, jo dabīgā veidā uzņemt šos vitāli nepieciešamos vitamīnus tiem ir teju neiespējami.

Lai gan pantus Austrumu medicīna lieto jau tūkstošiem gadu, pateicoties savai unikālajai izcelsmei un patentētajai ražošanas tehnoloģijai, Epsorīnam pasaulē nav analogu ne sastāva, ne iedarbības ziņā. "Epsorin" uz organismu iedarbojas šūnu līmenī, pozitīvi ietekmējot praktiski visas organisma sistēmas, ieskaitot imūnsistēmu, asinsrites sistēmu, kaulus un locītavas, enerģijas vielmaiņas, hormonālo un pat nervu sistēmu. "Epsorin" lietotājiem jūtami uzlabojas arī zobu, nagu un matu kvalitāte.

Kāds teiks: "Kas der visam, tas neder nekam?" Protams, nopietnu veselības traucējumu gadījumā ir jādodas pie ārsta! "Epsorin" būs jums labs palīgs konkrētajos uzskaitītajos gadījumos, jo katra no uzskaitītajām iedarbībām ir zinātniski apstiprināta un ir reģistrēta kā ES atzīta veselīguma norāde komponentu līmenī.

"Epsorin" efektivitāti un augsto kvalitāti apliecina arī daudzās pozitīvās klientu atsauksmes, kas sakrājušās astoņu gadu laikā kopš preparāts ir nopērkams Latvijā. Pozitīvas atsauksmes par produktu snieguši un to lieto arī daudzi ārsti un pat dziednieki, kā arī tādas slavenības kā aktieris Jānis Paukštello, komponists Juris Kulakovs, rakstnieks Māris Bērziņš un daudzi citi.

Daudzi mūsu klienti "Epsorin" ar lieliskiem rezultātiem lieto jau gadiem un iesaka saviem draugiem un paziņām. "Epsorin" ir viens no retajiem vitamīnu kompleksiem, kura darbību ir iespējams sajust jau lietošanas pirmajā nedēļā – enerģijas un spēka pieplūdums, sāpju samazināšanās, mutes rūgtuma izzušana, brūču dzīšana un daudzos citos veidos.

Sadarbībā ar uzņēmumu "Ekoell" uz "Epsorin" bāzes esam izstrādājuši arī eksperimentālu šūnas atjaunojošu sejas krēmu, kas šobrīd vēl nav pieejams tirdzniecībā, bet tiek piedāvāts kā dāvana, pērkot "Epsorin" mūsu e‑komercijas sistēmā.

Epsorin" sejas krēma testētāji iesniegtajās anketās ziņo par viennozīmīgi lielisku pieredzi sejas ādas kvalitātes un krāsas uzlabošanā, mitrināšanā, izlīdzināšanā, liftingā un pat bojājumu dzīšanā. Kāda sajūsmināta kliente pat izteicās: "Varu iedomāties, kādu efektu Epsorin" dod organismam kopumā, ja – pat ārīgi to lietojot – āda burtiski staro. :)"

Šobrīd, pērkot "Epsorin" mūsu e‑komercijas sistēmā, pie katra pasūtījuma tiek pievienota dāvana – bezmaksas krēma testerītis 20 ml. Pērkot "Epsorin" aptiekās, krēma testerītis tur diemžēl nebūs pieejams.

"Epsorin" no ražotāja noliktavas ar bezmaksas piegādi uz "Omniva" pakomātiem iespējams pasūtīt www.epsorin.lv vai arī pa konsultāciju tālruņiem 22300061, 67796699.

Preparātam ir akcijas cena. Pasūtot šobrīd, cena ar atlaidi ir 49 eiro, pērkot vienu pudelīti, vai 46 eiro/gab., pērkot 3 pudelītes. Produkta pastāvīga lietošana jums būs vēl izdevīgāka, jo pastāvīgajiem klientiem ir pieejamas vēl papildu atlaides 15-25% no produkta mazumtirdzniecības cenām.

Mūsu sadarbības aptieku karti jūs atradīsiet šeit: https://lv.epsorin.com/kur/

Vairāk informācijas par preparātu: www.epsorin.lv

Un atcerēsimies – pat labākais uztura bagātinātājs neaizstāj sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu, kā arī aktīvu dzīvesveidu un priecīgu garu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!