Celtnieki no Latvijas var lepoties ar labu reputāciju un slavu visā Eiropā, tādēļ arī Norvēģu celtniecības kompānijas labprāt savu darbinieku vidū redzēs namdarus no Latvijas.

Darbinieki slēdz līgumu ar tiešo darba devēju Norvēģijā un attiecīgi iegūst visas sociālās garantijas un atbilstošu darba samaksu - tādu pašu kā Norvēģijas pilsoņi. Darba alga - sākot no Ls 1900 mēnesī!

Ievērojamas ir arī piedāvātās sociālās garantijas, piemēram, par katru bērnu vecumā līdz 16 gadiem tiek maksāts bērnu pabalsts katru mēnesi Ls 145 apmērā. Bērna piedzimšanas gadījumā tiek izmaksāts vienreizējs pabalsts Ls 2330 apmērā. Darbiniekiem pienākas pilnībā apmaksāts regulārais atvaļinājums, kura apmaksa ir viena no augstākajām Eiropā - 10,2 % no gada ieņēmumiem - tātad vairāk kā 1 mēneša darba alga !

Darbiniekiem tiek garantētas 37.5 darba stundas nedēļā, bet parasti darba nedēļa ir 40-50 stundas. Iespējams strādāt virsstundas.

Darba devējs nodrošina labiekārtotu dzīvesvietu visa darba līguma laikā.

Darba devējs pilnībā nodrošina darbiniekus ar darba apģērbu un instrumentiem, kā arī transportu no dzīvesvietas līdz darba vietai un atpakaļ.

Pirms darba uzsākšanas tiks nodrošināts 1 mēneša norvēģu valodas apmācības kurss, kura laikā dzīvošana, uzturēšanās un mācības ir pilnībā apmaksātas.

Darba intervijas ar pretendentiem notiks Rīgā, no šī gada 3. līdz 7. jūlijam. Pieteikšanās šai vakancei ir līdz šī gada 30. jūnijam ! Nenokavējiet !

Pieteikties var pa telefonu 7803355 vai 7803354, vai atnākot uz biroju Rīgā, Brīvības ielā 84-4.

Sīkāka informācija www.cef.lv.

Darbā iekārtošanas pakalpojumi tiek sniegti bez maksas.

CEF Recruitment
Brīvības 84-4, Rīga
tel. 7803355, 7803354
www.cef.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!