Foto: Publicitātes foto
Gatavojies interjera pārvērtībām, bet trūkst iedvesmas? Silk Plaster jaunākās paaudzes dekoratīvais apmetums ir moderns, viegli uzklājams un praktiskām īpašībām bagāts risinājums, kas lieliski iederēsies ikvienā telpā.

Kāpēc izvēlēties "Silk Plaster" šķidrās tapetes?


"Silk Plaster Latvia" ir vietējais uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi starptautiskajā tirgū. Izmantojot advancētākās iekārtas un patentētas tehnoloģijas, tas šobrīd ir kļuvis par pasaules līderi dekoratīvo apmetumu ražošanā.

Dekoratīvais apmetums jeb šķidrās tapetes ir sienu un griestu apdares materiāls, un ir inovatīva alternatīva tādiem risinājumiem kā krāsa, papīra tapetes vai venēcijas apmetums.

Kas ir šķidrās tapetes "Silk Plaster"?

"Silk Plaster" pievilcība meklējama tā produktu īpašībās. Dekoratīvā apmetuma pamatā ir videi draudzīgi materiāli, kas atbilst M1 un A1 produkta kategorijām. Tas nozīmē, ka šķidrās tapetes nesatur kaitīgus ķīmiskos savienojumus, padarot tās par vienu no drošākajiem risinājumiem tirgū.

Eko apmetums ir ne tikai hipoalerģisks, bet arī elpojošs, neļaujot putekļiem un citiem alerģiju izraisošiem mikroorganismiem vairoties uz pārklātajām virsmām. Atvērts logs, gatavošanas procesā radušies dūmi vai mājdzīvnieku spalvas – sienas apmetums būs nemainīgi noturīgs. Ja arī tava prioritāte ir sava un ģimenes veselība, ekoloģiskas šķidrās tapetes būs lielisks risinājums tavā telpā.

Pretēji citiem sienu apdares segumiem, "Silk Plaster" tapetes nodrošina ne tikai košu, estētisku bezšuvju izskatu, bet arī papildus skaņas un siltumizolāciju. Pateicoties to īpašajai tekstūrai, tapete veido mīkstu, taustei patīkamu pārklājumu, kas padarīs telpu mājīgāku.

Šķidro tapešu uzklāšana

Sienu dekoratīvā apdare, izmantojot šķidrās tapetes, ir vienkārša, un būs pa spēkam kā profesionāļiem, tā arī amatieriem. Lai uzklātu šķidrās tapetes, nav nepieciešami papildu materiāli vai saistvielas. Produkta sastāvs vien jāsajauc ar ūdeni un kārtīgi jāsamaisa noteiktu laiku pirms uzklāšanas. Lūdzu, ņemiet vērā, ka virsma vispirms ir jāapstrādā ar ūdensizturīgu "Silk Plaster" grunti divās kārtās. Siena tiks pasargāta no ūdens iekļūšanas, tapetes – no traipiem pēc žāvēšanas, un materiāla uzklāšana būs vieglāka un ātrāka.

Tāpat arī nav nepieciešams, lai atjaunojamā virsma būtu nevainojami gluda. Tieši pretēji – pateicoties produkta īpašajai tekstūrai, "Silk Plaster" dekoratīvais apmetums spēs nosegt nelielus izciļņus vai plaisas, veidojot vienmērīgu, kvalitatīvu rezultātu.

Tie, kuriem svarīgs ne tikai izskats, bet arī praktiskums, novērtēs iespēju ātri un vienkārši atjaunot radušās nepilnības. Lai gan šķidrās tapetes ir viens no izturīgākajiem sienu apdares materiāliem, laika gaitā saglabājot gan krāsu, gan citas īpašības, tajās var rasties mehāniski bojājumi. Piemēram, kaķa skrāpējumi vai bērnu mākslas darbi.

Šādos gadījumos nav nepieciešams mainīt visu pārklājumu, vien bojājuma skarto daļu, tādējādi ietaupot laiku un pasaudzējot maciņu. Korekcijas var veikt, samitrinot attiecīgo vietu ar ūdeni un ar špakteļlāspiņas palīdzību izlīdzinot, savukārt pēc samitrināšanas to iespējams noņemt pavisam un aizstāt ar jaunu kārtu.

Plašs klāsts ikviena vēlmēm un maciņam

"Silk Plaster" piedāvā plašu produktu sortimentu gan iekšdarbiem, gan ārdarbiem, kas nodrošina izvēles iespējas tekstūrā, reljefā, krāsu gammā un izcenojumā. Tieši tāpēc "Silk Plaster" būs piemērots gan jaunām ģimenēm, kurām rūp apkārtējā vide, gan tiem, kuriem svarīgas produkta īpašības un tā ilgnoturība. Šis būs vienlīdz labs risinājums arī ekskluzīva dizaina cienītājiem, kuri novērtē apdares materiāla unikalitāti un īpaši izmeklētas iespējas interjera pilnveidei.

Uzņēmuma prioritāte vienmēr ir bijusi produktu kvalitāte. Neatkarīgi no šķidro tapešu cenas un veida, "Silk Plaster" nemainīgi nodrošina augstvērtīgu rezultātu, tādējādi gūstot klientu uzticību jau vairāku gadu garumā.

Nopirkt šķidrās tapetes iespējams gan "Silk Plaster" mājaslapā, gan pie tā oficiālajiem sadarbības partneriem dažādās pasaules valstīs. Meklē "Silk Plaster" produktus interneta tirdzniecības platformās, kā arī būvmateriālu un mājsaimniecības preču veikalos "Depo" visā Latvijā.

Silk Plaster komanda vienmēr ir atvērta konsultācijām un sadarbībai, lai nodrošinātu, ka klientu interjera vēlmes top īstenotas!

"Silk Plaster" | ES rūpnīca un noliktava

LV-1055, Spilves 6, Rīga, Latvia+371 20777800

eu@silkplasters.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!