Foto: Publicitātes foto
DINO ZOO PASAULE - Baltijā lielākais centrs dzīvniekiem un viņu saimniekiem, svin 2 gadu jubileju, tāpēc aicina visus dzīvniekmīļus 27. aprīlī pulcēties uz vērienīgo jubilejas ballīti.

DINO ZOO PASAULES dzimšanas dienas svinību ietvaros būs pārsteigumi un aktivitātes visai ģimenei – arī četrkājainajiem mīluļiem. Ballītes namamāte - atraktīvā Baiba Sipeniece – Gavare un DJ, gādās par pacilātu noskaņojumu visa pasākuma garumā. Sanākušajai publikai smieties liks radošā improvizatoru apvienība "Spiediens", kas ar ballītes viesu palīdzību, izspēlēs amizantas situācijas no dzīvnieku pasaules.

Tiem, kuri nekad nav redzējuši dejojošus suņus, beidzot būs vienreizēja iespēja šo samērā reto parādību vērot klātienē. Priekšnesuma laikā suņu deju sporta entuziasti kopā ar saviem suņiem izpildīs dažādas trikiem līdzīgas kustības mūzikas pavadībā. Lai gan šis suņu sporta veids – dejas ar suni, pasaulē parādījās jau astoņdesmitajos gados, Latvijā tas iemantojis popularitāti tikai pēdējo gadu laikā.

Ar savu klātbūtni mazos un lielos izklaidēs Garkājtētiņš un atraktīvie mīmi, kuri pieprot ne tikai smīdināšanas mākslu, bet arī dzīvnieciņu izlocīšanu no baloniem. DINO ZOO Momentfoto stūrī ikviens varēs nofotografēties ar saviem mīļajiem vai četrkājainajiem draugiem, izgreznojoties ar dažādiem dzīvnieku pasaules atribūtiem.

Bērni aicināti piedalīties radošajās darbnīcās, kā arī būs iespēja pārtapt par kādu sev iemīļotu zvēriņu.

Ir padomāts arī par tiem pasākuma viesiem, kuri ieradīsies kopā ar savu četrkājaino mīluli. Ikvienam mājdzīvnieku saimniekam būs iespēja saņemt bezmaksas konsultācijas no kinologiem un veterinārārstiem. Pirmajiem simts klientiem DINO ZOO PASAULE dāvinās medaljonu mājdzīvnieku siksniņai, uz kura, turpat pasākuma vietā ar lāzergravēšanas palīdzību, bez maksas būs iespēja iegravēt mīluļa vārdu un saimnieka telefona numuru. Pasākuma laikā pie DINO ZOO KLĪNIKAS veterinārārstiem mājdzīvnieku nagu griešana bez maksas!

Par paēdušiem pasākuma apmeklētājiem rūpēsies restorāna Riviera komanda ar speciāli izveidotu uzkodu piedāvājumu, bet saldummīļiem būs iespēja iegādāties gardās, uz vietas ceptās, Tatti burbuļvafeles. Lai diena būtu pavisam izdevusies, ikvienam ballītes viesim DINO ZOO PASAULE uzsauc cukurvati!

DINO ZOO PASAULES dzimšanas dienas ietvaros no 26. līdz 28. aprīlim visi pirkumi virs 10 EUR ar 20% atlaidi!

Pasākums norisināsies sestdien, 27. aprīlī no plkst. 13:00 līdz 16:00, DINO ZOO PASAULĒ, Krasta ielā 52.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!