Foto: Publicitātes foto/Swisslanguages.com
Uzskati, ka iemācīties sarunāties angļu valodā vai citā svešvalodā ir ārkārtīgi sarežģīts un ilgs process? Šodien tiks pilnībā apgāzts šis viedoklis.

Uzzini divus pārbaudītus trikus, kas ļauj apgūt jaunu valodu pāris nedēļu laikā. Šie triki vienlīdz labi palīdz gan gados vecākiem cilvēkiem, gan jauniešiem.

Pirmais triks - apgūsti tikai vajadzīgos vārdus!

Dzirdot svešu valodu, tu lielākoties nespēj uztvert atsevišķus vārdus, bet dzirdi tikai neatpazīstamu skaņu kopumu. Klausoties svešu valodu Tu nespēj saprast neko no sarunas un šķiet, ka esi ļoti tālu no tā, lai brīvi sarunātos. Patiesībā valodu pētījumi atklāj ko citu! Ikdienas sarunā mēs izmantojam ļoti maz vārdu un visu vajadzīgo iespējams pateikt ar 100 galvenajiem vārdiem. Valodnieki noteikuši šos 100 vārdus populārākajās valodās, kas ļauj ikvienam bez īpašas mācīšanās izveidot līdz pat 3 miljoniem teikumu. Iemācies simts galvenos vārdus sev vēlamajā valodā un Tu varēsi pateikt jebko, ko Tu vēlies un Tevi sapratīs katrs sarunu biedrs.

Otrais triks – izmanto mazu bērnu metodi

Skolās valodu mācās vairākus gadus, bet pat pēc tam cilvēks nespēj brīvi veidot pat vienkāršas sarunas. Netiek apgūtas lietas, ko tiešām izmanto komunikācijā - svarīgākos vārdus un vienkāršus teikumu veidošanas principus. Tā vietā, skolā daudz laika veltīts dažādu salikto laiku tabulu vai makslīgu dialogu iekalšanai no galvas. Mazi bērni valodas apgūst pēc pavisam cita principa. Bērni nezīmē tabulas, taču iemācās runāt dabiski, turklāt ļoti īsā laikā. Pielāgojot šo principu pieauguša cilvēka prātam, ir radīta metode, kas ļauj apgūt valodas pat ātrāk, nekā tās apgūst bērni. Ātras valodas apguves pamatā ir metode, ko nemāca skolās. Šī metode sarunā izmanto ļoti maz zināšanu, tādējādi Tu vari brīvi runāt un saprast pat ar ļoti nelielu vārdu krājumu, iemācoties to pareizi izmantot.

Kā patiešām ātri iemācīties runāt svešvalodā?

Arī Latvijā ir iespējams apgūt jaunu valodu divu nedēļu laikā, izmantojot Šveices metodi. Programma ir pieejama internetā un apmācības notiek latviešu valodā. Lai apgūtu jaunu valodu, seko norādījumiem programmas mājaslapā. Programmu iespējams saņemt jau tagad, bet izmantot varēsi, kad vēlēsies.

Iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien iegūsti valodu programmu ar 55% atlaidi!

Spied šeit - www.SwissLanguages.com - un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai uzreiz!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!