Rudens ir klāt, un līdz ar to klāt ir arī darba kolektīvu pasākumu laiks! Vēlies sarīkot šīs sezonas aizraujošāko pasākumu kopā ar kolēģiem, vienlaikus apvienojot patīkamo ar lietderīgo? Tad ieklausies Drifta Halles piedāvājumā, kas aptver gan plašas semināru telpas, gan iespēju sarīkot neaizmirstamas drifta sacensības ar elektriskajiem tricikliem.

Drifta Halle piedāvā pie sevis rīkot gan seminārus ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem, gan arī dažāda līmeņa izklaidi ar elektriskajiem drifta tricikliem līdz pat 150 cilvēkiem. Tomēr pasākumi par saprātīgu samaksu iespējami arī mazākiem kolektīviem ar, piemēram, 10 darbiniekiem. Katram uzņēmumam un klientam tiek sagatavoti individuāli un piemēroti risinājumi, tādēļ Drifta Halle var nodrošināt gan pilnu pasākuma organizāciju, gan arī izīrēt tikai telpas, atstājot pārējo, t.sk. ēdienus un dzērienus klienta pārziņā.

Pieejamās semināra telpas izceļas no ierasti garlaicīgajām konferenču vietām, jo atrodas Drifta Halles angārā, tieši blakus elektrisko triciklu trasei. Neraugoties uz neierasto vidi, telpas ir aprīkotas ar projektoru un citu nepieciešamo audiovizuālo aparatūru, lai nodrošinātu kvalitatīvu darba norisi. Tāpat liels pluss ir arī atrašanās vieta (Mūkusalas iela 49), jo atrodas vien pāris minūšu attālumā no Rīgas centra un Vecrīgas.

Ja pasākums vairāk orientēts uz darbinieku izklaidi, tad tajās pašās telpās var sarīkot ballīti, apvienojot to ar aizraujošiem momentiem drifta halles triciklu trasē. Atkarībā no vēlmēm ir iespējams gan vienkārši pabraukāties, gan arī sarīkot dažādu grūtības līmeņu sacensības. Neaizmirstami brīži un pozitīvas emocijas sagaidāmas jebkuram – gan profesionālam autosportistam, gan cilvēkam, kas nekad nav sēdējis pie auto vai motociklu stūres. Bezbailīgākajiem ir pieejama vēl viena ekskluzīva izklaide – profesionāls drifta pilots izvizinās jūs pa Drifta Halles trase ar īstu drifta automašīnu.

Jāuzsver, ka Drifta Halle ir pieejama ne vien darba kolektīvu pasākumiem pasākumiem, bet ikvienam. Arī individuāli vai draugu lokā ir iespējams izbraukt ar elektriskajiem tricikliem, tāpat šeit pieejamas galda spēles un "Xbox" videospēles. Tāpat Drifta Hallē ir iespējams gan sarīkot savas dzimšanas dienas vai citas ievērojamas svinības, arī bērnu ballītes šeit ir laipni gaidītas. Plašāka informācija atrodama gan Drifta Halles mājaslapā www.driftahalle.lv, gan "Facebook" vietnē https://www.facebook.com/driftahalle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!