Foto: Publicitātes foto
Šogad Alūksnes pilsētas svētki izcēlās – kokmateriālu uzņēmums SIA "Abio" organizēja "Abio drifta šovu", kur apmeklētājiem klātienē bija iespējams redzēt, kā Reinis Ozoliņš drifto Alūksnes centrā ar savu jaunu PRO drifta auto "Nissan S13", kas aprīkots ar 2JZ dzinēju un attīsta 750zs jaudu.

"Abio drifta šova" ietvaros tapa arī videoklips "Drifta piegāde Alūksnē".

"Negāja viegli, jo mums bija saskaņots ar Alūksnes pašvaldību un pašvaldības policiju, ka konkrēti krustojumi precīzos laikos būs bloķēti satiksmei un vissvarīgākajā brīdī, kad bija paredzēts, ka filmēšanai pievienojas arī Alūksnes mērs Dzintars Adlers, mašīnai uzsprāga ātrumkārba, kas nozīmēja, ka steigā bija jāmeklē jauna kārba un jācer, ka izdosies visas iecerētās ainas paspēt nofilmēt laikā. Beigās viss izdevās lieliski un uz "Abio drifta šovu" ieradās negaidīti daudz cilvēku, un galvenā sūdzība bija, ka "neko nevar redzēt" lielā pūļa dēļ. Liels paldies Alūksnes novada pašvaldībai, pašvaldības policijai un, protams, "Abio" kokmateriāliem par šādu iespēju un atbalstu!" norāda Ozoliņš.

Reinis Ozoliņš sevi prezentē kā ambiciozu un ātri augošu autosportistu, kurš driftā sāka braukt 2020. gadā "Street" klasē ar "BMW E36" 190hp, jau nākamajā – 2021. gadā pārkāpjot uz SEMI-PRO klasi ar "BMW E30" 550 hp, Raganas katlā izcīnot pirmo podiumu – 3. vietu, kā arī piedaloties starptautiskās drifta sacensībās Ungārijā "Drift Kings". Sezonas apbalvošanā Reini atzina par visstraujāk augošo braucēju, un nu jau 2022. gadā viņš sevi ir pieteicis PRO klasei.

Reinis šogad arī pievērsies satura radīšanai savā "YouTube" kanālā, kur runā par tādām tēmām kā "CIk maksā drifts?", gan arī dokumentē, kā viņam veicas drifta gaitās un sacensībās, arī rāda jau pieminētā "Nissan S13" būvēšanas procesu.

"Mērķis noteikti ir turpināt braukt driftā gan Latvijā, gan arī starptautiskās sacensībās. Nevienam nav noslēpums, ka autosports ir diezgan dārgs, līdz ar to ir nepieciešams piesaistīt sponsoru atbalstu, tāpēc nekautrējos reklamēt savus atbalstītājus," stāsta Reinis, pieminot, ka papildu "Drifta piegāde Alūksnē" būs arī atsevišķs vlogs Reiņa "YouTube" kanālā par viņu piedzīvojumiem Alūksnē.

"Abio" kokmateriāli informē par rudensstlaidēm! Līdz 15% atlaides visiem otrās šķiras materiāliem! (akcija spēkā līdz 15. decembrim)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!