Foto: Publicitātes attēli
Interesanti, no kā gan ir atkarīga tik ļoti daudzinātā dzīves kvalitāte? Un kā mēs to varam ietekmēt? Protams, runājot par dzīves kvalitāti, visbiežāk ar to saprotam veselību, bet vēlamies taču arī, lai dzīvot būtu interesanti. Bet ko tas nozīmē?

Interesants darbs? Pavisam ne retums, īpaši, ja Jūs nepārtraukti apgūstat ko jaunu. Lai gan, karjeras izaugsmei, piemēram, lielā starptautiskā uzņēmumā vai darbam ar ārzemju klientiem un sadarbības partneriem bez profesionālajām zināšanām nepieciešama arī valoda.

Interesanta saskarsme?  Sociālie tīkli, protams, neaizstās reālo saskarsmi, tomēr piekritīsiet, ka uzturēt sakarus ar draugiem ir kļuvis vieglāk. Un, ņemot vērā, ka ceļojam arvien vairāk un tūristi mēdz viegli atrast kopēju valodu, jaunus paziņas un pat draugus mēs iegūstam biežāk. Arī paziņu loks ietver cilvēkus no visdažādākajām valstīm.   Tas, protams, iespējams tikai tad, ja mums ir kopīga valoda.

Iznāk, ka valodu zināšanas ir interesanta darba un interesantas saskarsmes atslēga! Bet, ja ir jāizvēlas, kādu valodu apgūt vai uzlabot, neapšaubāmi, tā ir angļu valoda, jo pasaules bizness, zinātne un izglītība izmanto tieši šo valodu. Tātad arī Jūsu potenciālie draugi, paziņas un partneri visticamāk runā angliski.

Lūk, īstā formula: Dzīves kvalitāte = f (angļu valoda). Jo labākas angļu valodas zināšanas, jo augstāka dzīves kvalitāte.

Nu tad uz priekšu! Līdz vasaras atvaļinājumam vēl var pagūt izdarīt ko lietderīgu. Kur? Vislabāk, protams, pārbaudītā vietā. Piemēram, Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrs jau vairāk kā 20 gadus specializējas tieši šīs valodas pasniegšanā, piedāvājot:

Ņemot vērā, ka centra studenti ne tikai paši aizrautīgi turpina mācības, bet arī aktīvi rekomendē nodarbības draugiem un kolēģiem, var droši apgalvot, ka apmācību kvalitāte šeit ir lieliska.

Plašāka informācija? Zvaniet pa tālr. 67089800 vai skatiet mājas lapu www.rbs.lv.
Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centra adrese - Rīga, Skolas iela 11.

Pavasara semestra sākums - 8.aprīlis, bet pirms tam nepieciešams pieteikties zināšanu pārbaudes testam šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!