Būtiska vannas istabas un virtuves labiekārtošanas sastāvdaļa ir piemērotu flīžu izvēle. Svarīgi, lai tās iederētos interjerā, būtu gana aktuālas pastāvošajām modes tendencēm, kvalitatīvi veidotas un par piemērotu cenu.

Easy Ceramics Havanna, Kansas un Hawaii flīžu sērijas apkopo vairumu no šīm īpašībām.

Pārliecinieties paši.

Dizains - veidots pēc aktuālām tendencēm siltos toņos. Katrai no sērijām ir pieejamas grīdas flīzes, sienas flīzes gaišos toņos, sienas flīzes tumšos toņos. Dekoratīvās maliņas, kā arī sienas flīzes dekors. To, kā flīzes iederas dizainā, jūs varat lieliski redzēt  mūsu salonā izstādītajos paraugos vai fotogrāfijās, kas uzņemtas jau izflīzētos mājokļos.

Izmēri - grīdas flīzes izmērā 20x20 cm, sienas flīzes izmērā 20x30 cm, dekori 20x30 cm.

Iepakojums - flīzes iepakotas saulainu toņu kartona kastēs, kuras ērti pārvietot.

Flīzēšana - uzticiet flīzēšanu speciālistiem vai flīzējiet paši. Mēs Jums varam sniegt flīzēšanas ieteikumus. Flīzes ir labi kalibrētas un izturīgas.

Cena - agrāk Easy Ceramics sienas flīzes bija iegādājamas par  Ls 5.90 kvadrātmetrā. Tagad tās var iegādāties par Ls 3.99 par kvadrātmetru. Savukārt grīdas flīzes maksāja Ls 7.00, tagad maksā Ls 4.99 par kvadrātmetru. Ietaupījums ir būtisks.

Pieejamība - flīzes atrodas noliktavā Rīgā.

Easy Ceramics flīzes iespējams iegādāties vannu un dušu, kamīnu un flīžu salonā "Kamina" (www.kamina.lv) Rīgā, Brīvības ielā 155/2. Salonā pieejamas arī citu ražotāju flīžu kolekcijas (Spānijā, Apvienoto Arābu Emirātos, Ēģiptē un Ukrainā ražotās).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!