Foto: Publicitātes attēli

Pasažieru pārvadājumu uzņēmuma ECOLINES valdes priekšsēdētājs A. Podgornijs norāda, ka sieviešu auditorija ir vislielakā un ir netņemama daļa pasažieru plūsmā, un tā strauji pieaug - ik gadu aptuveni par 7- 10 %, tomēr tai ir tendence arvien palielināties, jo sievietes ceļojot visbiežāk dod priekšroku komfortam un iespējai droši pārvietoties, nedomājot par tādiem ikdienas sīkumiem, kā pareizā ceļa izvēle, benzīna cenas, ziemas vai vasaras riepas u.c. , par ko būtu jālauza galva tad, ja par transporta līdzekli izvēlētos auto. Tā vietā dāmas visbiežāk paļaujas uz profesionāļiem, kas droši un ērti nogādās viņas īstajā vietā un īstajā laikā. Var teikt, ka tieši sievietes ir pati lojālākā un pastāvīgākā klientu daļa, kas turpina izvēlēties ECOLINES autobusus desmit, pat divdesmit gadus.


Lai padarītu ceļojumu vēl patīkamāku, ECOLINES ir parūpējies, lai autobusu salonos sēdvietas būtu ērti izkārtotas un īpaši piemērotas patīkamai un komfortablai lielāku attālumu mērošanai. Padomāts arī par to, lai pēc iespējas patīkamāku padarītu arī ceļojuma nakts posmu- autobusos pieejami pledi, spilveni, rozetes un siltie dzērieni.

Lielu lomu ECOLINES autobusu izvēlē spēlē arī biļešu cenas. Saviem patstāvīgajiem klientiem ECOLINES piedāvā ne tikai akcijas un īpašas atlaides, bet arī kompleksus piedāvājumus diviem ar tuvāko kaimiņvalstu apviesošanu un nakšņošanu komfortablā viesnīcā. Padariet 8.martu par patīkamu sākumu romantiskam braucienam brīvdienās!

ECOLINES vārdā novēlam Jums arī turpmāk būt tikpat pievilcīgām, nezaudēt ceļotprieku un krāšņot mūsu autobusu salonus ar savu klātbūtni tāpat, kā līdz šim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!