Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
"Jau pirmās nedēļas laikā biju nometusi gandrīz 5 kg liekā svara, un tas ļāva noticēt, ka šī metode patiešām strādā," stāsta audiologopēde Aiga Pavasare (48) no Ādažiem, kurai izdevies nomest 17 kg liekā svara. Lasi interviju un uzzini, kā arī Tu vari iegūt savu ideālo augumu šajā vasarā!

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Vienmēr esmu bijusi "liela" sieviete. Un, saprotams, ka esmu gribējusi būt tievāka, bet uzskatīju, ka visas parastās diētas ir drastiskas un tāda mocīšanās vien būtu. Esmu aktīva dzīvesveida piekritēja, tomēr nekad nebija tā daļa ar veselīgu un pareizu uzturu, un tas neļāva iegūt vēlamo figūru.

Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

Sākās veselības problēmas - draudēja mugurkaula operācija, bija pamatīgas grūtības vienkārši pārvietoties. Sākumā no stresa un sāpēm svars kritās, bet vēlāk, lai gan vingroju katru dienu, atkal pieņēmos svarā. Sākās arī attiecību problēmas - varētu teikt, ka stresu "apēdu" saldumos...

Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Par Stokholmas diētu zināju jau sen. Tad pirms pagājušajiem Ziemassvētkiem nebija, ko vilkt mugurā, jo viss bija kļuvis par mazu... Pati sev nepatiku un galvenais - nezināju, ko ēst, jo šķita, ka no visa pieņemos svarā. Lai gan sākumā biju ļoti skeptiska, izlēmu, ka vajag vismaz pamēģināt.

Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

Man veicās ļoti labi - Stokholmas diētas uztura speciālisti bija sarūpējuši man piemērotu uztura plānu un es cītīgi to ievēroju. Jau pirmās nedēļas laikā biju nometusi gandrīz 5 kg liekā svara, un tas ļāva noticēt, ka šī metode patiešām strādā! Process šķita viegls, tāpēc aizrāvos, un tievēšana man sagādāja arī zināmu azartu - ko gatavošu, kā jaunās receptes ēdiens garšos. Svars turpināja pakāpeniski samazināties. Tagad esmu nometusi 17 kg liekā svara un esmu apmierināta, jūtos ļoti labi. Veselības problēmas nu ir izzudušas. Pēdējā laikā saņemu ļoooooti daudz komplimentu no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Vienīgais mīnuss, ka tagad jāmeklē jauns apģērbs (smejas).

Esmu Stokholmas diētā iesaistījusi vienu no savām draudzenēm, un zinu arī citas sievietes, kuras, manis iedvesmotas, tikušas pie labiem rezultātiem. Nekautrējoties stāstu, kādi ir mani sasniegumi, un cilvēki patiešām priecājas kopā ar mani.

Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Nav ko baidīties un meklēt attaisnojumus. Ja negribi mocīties un badoties, tad noteikti iesaku Stokholmas diētu. Neatliec un reģistrējies programmai jau tagad!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!